hvordan man skal håndtere jaloux mennesker

Jalousi er en destruktiv kraft , der har evnen til at rive et forhold i stykker . Dog kan en lille mængde af jalousi i et parforhold være sund , hvis forholdet er sundt . Hvis en eller begge mennesker havn nag , vrede eller misundelse , kan jalousi tage på en helt anden form . Rådgiver og coach Jo Anne Hvid, Ph. D. , siger : " Det er mere om , hvordan folk føler sig om sig selv , og om de er overbevist om , hvem de er . " En persons jaloux adfærd har meget lidt at gøre med dig

Jalousi på arbejdspladsen


1 .
Afstand dig selv fra situationen . Når en medarbejder bliver jaloux , er det fordi han enten er frustreret i sit eget stilling i selskabet eller frygtsom han ikke måle op . Usikkerhed brændstoffer hans jalousi . Udstiller jaloux adfærd er hans måde at håndtere . Ved at distancere dig selv og ikke anerkender hans opførsel , vil hans vrede og jalousi i sidste ende løber tør for gas .
2 .
Exhibit ydmyghed . Aldrig godte sig over eller praler du gode formuer , selv med nære venner eller kolleger . Dette tilføjer brændstof til brændende ild af jalousi , selvom man aldrig skal skjule eller føler bange for at udtrykke dig . Gør det med ydmyghed vil gå langt for at slukke disse jaloux flammer .

3 .
Vis ingen favorisering blandt kolleger , især underordnede . Spil en fair spil . Hvis du er i en magtposition , som ledelse , der lavere på totem meningsmåling behovet for at føle sig respekteret af dig . En person på myndighed behøver ikke skilte med sin magt for at køre en stram skib .
4 .
konfrontere personen med jalousi spørgsmål kun som en sidste udvej . Hvis arbejdsforholdene bliver så anspændt , at præstationsniveauer slip eller moral blandt andre lider , til en diskussion løse problemet kan være nødvendigt . Lyt til hendes problem . Lad hende forklare sig selv . Nærme sig hende på en ikke-konfronterende måde . Medtag en tværpolitisk medarbejder i debatten for at sikre samtalen ikke tage en tur til det værre . Jalousi kan føre til vrede . Holde situationen rolig er nøglen til at løse problemet .

Jalousi i personlige forhold1 .
Kommunikere med din ven , partner eller ægtefælle . Finde en måde at nærme emnet uden at være konfronterende eller defensiv . Venlige udtrykke din bekymring over hans jalousi , og hvordan det gør du føler . Lytte til hans tanker og følelser . Anerkend , som et par , at der er et problem med jalousi og vilje til at finde en komfortabel løsning .
2 .
berolige hende med din kærlighed og hengivenhed til forholdet . Husk , at jalousi er om hende , ikke dig . Ved at vise dig omsorg nok til at lade hende vide , hvordan du føler for hende , kan mistanke aftage.
3 .

være uafhængig og selvsikker . Aldrig ændre din adfærd , der passer til hans behov for at være sikker i jeres forhold . Det handler om resterende hvem du er som person føjet til tryghed , du giver den hengivenhed af forholdet vil med tiden lette og deflatere behovet for jaloux adfærd .
4 .
Søg professionel rådgivning . Når du føler du har udtømt alle energi, der strømmer i forholdet og intet synes at ændre sig , kan det være tid til at søge professionel hjælp .
5 .
Deltag i en støttegruppe . Finde andre i lignende situationer vil hjælpe dig indse hvordan man bedre kan håndtere din situation . At få viden fra dem, der er i samme båd kan være givende.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.