hvordan man starter en støttegruppe på marine biologi

Hvad enten det er i high school eller college , finde støtte fra medstuderende eller kolleger , der er ved at lære det samme materiale på samme tid , som du er , kan være en kritisk måde at gøre den lønklasse eller bare finde følgeskab af nogen, der forstår . At finde en støtte gruppe af mennesker , der deler dine passioner sammen med dine bekymringer kan være en god måde at finde kolleger havbiologi elskere , og hvis man ikke kan findes , kan du bare nødt til at starte det selv

Du har brug for . :
Computer .
Farvestrålende papir .
Internetadgang .
Printer.

Kopimaskine .
Tape /hæftemaskine .


1 .
Bestem en placering og tid du ønsker at opfylde. Beslut hvor ofte du ønsker at etablere regelmæssige møder . I det mindste , være parat til at komme med konkrete svar på disse spørgsmål for det første møde . Dette vil forberede dig til en solid indsats for at give til nogen du støder der virker interesseret . Når medlemskabet af gruppen er etableret , kan den dato , tidspunkt og sted altid ændres .

2 .
Brug database ressourcer . Hvis du er studerende , opsøge din afdeling sekretær og spørge , om hun kan give dig adgang til en liste over alle marine biologi studerende på campus . Hvis du er en professionel , skal du bruge en corporate online-liste , hvis man er til rådighed til at søge ud alle, der arbejder inden for dit område . Det er disse mennesker, der vil være interesseret i din støttegruppe , så fokusere på deres deltagelse først. Begynd med at sende en masse e-mail udtrykke din interesse for at starte gruppen og dens potentielle fordele .
3 .
Annoncér på forhånd så meget som muligt . Print ud lyst løbesedler , der er svære at ignorere , og sende dem i de relevante steder . Hvis du er studerende , tape dem i trafikbelastede områder , hvor de studerende ofte hyppige . Hvis du er en professionel , post dem i nærheden af vandkøleren eller på virksomhedens opslagstavler . Sørg for at sætte titlen på din gruppe , dato /tid /sted for første møde og dine kontaktoplysninger .
4 .

Kom til det første forberedt møde . Må ikke dukke op og bare forventer samtalen til at flyde blandt potentielle fremmede . Du organiseret denne gruppe , så du skal være en leder for det . Bring Ice Breaker -spil og relevante emner for drøftelserne på gnist diskurs . Drej til den daglige nyheder til alle relevante udviklinger inden for dit område .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.