hypnose for fobier

" Mange undersøgelser har vist, at effektiviteten af hypnose i behandlingen af fobier , " ifølge SA McNeal offentliggjorte dokument findes på National Center for Biotechnology Information hjemmeside . Men der er stadig en masse betænkeligheder ved brugen af hypnose til medicinske tilstande , primært fordi hypnose er også praktiseres til underholdning . Specialister nu henviser hypnose som en af flere mulige behandlinger for patienter, der lider med fobier

Betydning


Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, " en fobi , er en overvældende og urimelig frygt for et objekt eller situation , der udgør lidt reel fare . " Disse fobier , undertiden til de mest trivielle ting , kan være invaliderende for den Lidende . I ekstreme tilfælde kan fobiske person ikke være i stand til at forlade huset , holde et job eller deltage i et forhold . Da fobier er psykologiske og irrationelle , traditionelle medicin er stort set ineffektive . Betablokkere , antidepressiva og beroligende medicin udskrives sommetider men ofte er disse kun hjælpe til at ophæve symptomerne . Hypnose har til formål at komme til roden af fobi .

Funktion


Hypnotism virker ved at tappe den ubevidste side af vores hjerner . Det er her, mange af vores mest rodfæstede og uforklarlige angst løgn . Ved at sætte en patient i en trance -lignende tilstand , tillader en hypnotisør , der patient til " koncentrere intenst på en bestemt tanke , hukommelse , følelse eller fornemmelse , mens blokere distraktioner , " ifølge Mayo Clinic . Patienten er også mere åbent for forslag , end han ville være normalt , således at hypnotisøren at overbevise patienten om irrationalitet af hans fobier .

Typer


Der er mange typer af fobier . Som samfund udvikler sig og forandringer, nye fobier opstår . Nogle fobier , såsom Araknofobi-irrationel frygt for edderkopper-er en tilbagevenden til vores evolutionære fortid , når disse skabninger udgjorde en alvorlig risiko for vores helbred . Fælles fobier dag forholder sig til de rum, vi er bor , eller de materialer , vi støder på , herunder frygt for lukkede rum ( klaustrofobi ) , åbne pladser ( agorafobi ) , højder ( højdeskræk ) , der fører ( pterygophobia ) og vand ( hundegalskab ) .

Overvejelser


Hypnotism vil ikke arbejde for alle . Ifølge Mayo Clinic , en tendens til at virke bedst på dem , der er mere suggestible i hverdagen . For eksempel er det de mennesker, der let kan fordybe sig i en bog eller et stykke musik . Hypnose for fobier er mest effektiv når den anvendes sammen med andre former for terapi , som f. eks adfærdsterapi , hvor patienter konfrontere fobier i virkelige situationer .

Advarsel

Der er nogle sundhedsmæssige risici forbundet med hypnose . Selvom det er sjældent , har patienterne været kendt for at lide af hukommelsestab , skabe falske erindringer og har svært ved at fastholde koncentrationen efter at have gennemgået hypnose . Personer med fobier , bør også være meget forsigtig hypnotisøren er fuldt registreret . Internettet er fuld af charlataner , der ønsker at gøre en hurtig sorteper og drage fordel af sårbare personer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.