interne og eksterne konflikter

Begreberne intern eller ekstern konflikt er meget bred måder at kategorisere konflikter i almindelighed . Ekstern konflikt , i meget generelle vendinger henviser til trusler , der kommer uden for den person eller organisation . Interne konflikt refererer til trusler , der opstår fra den organisation ( eller person ) selv

funktioner ( intern )


. Interne konflikt kan have flere betydninger . Det kan indikere konflikt, der sker inden for en person . Dette er ofte kendetegnet i moralske dilemmaer eller spørgsmål om loyalitet . Det kan også betyde konflikt i større enheder , såsom virksomheder eller lande . I mange tilfælde har disse konflikter at gøre med grundlæggende moralske værdier eller spørgsmål om identitet . Intern konflikt kan påvirke et land lige så let som det kan påvirke en person . Den store forskel er antallet af mennesker og den geografiske omfang af problemet .

funktioner ( ekstern)


ekstern konflikt refererer til genstande uden for selvet , der truer de fremskridt hen imod et mål . For en større enhed , henvist til problemer uden for organisationen , ting , at organisationen har lidt kontrol over . For et land , at bruge et eksempel , kunne ekstern konflikt henvise til fjender i udlandet , konkurrerende stater eller endog økonomiske system , som sætter visse stater i en ugunstig situation .

Funktion


Som alle konflikter , ekstern eller intern konflikt kan være konstruktive eller destruktive . Konstruktiv konflikt vil omfatte disse kampe , der hjælper et samfund eller en person udvikler en stærk følelse af selv i ansigtet af angst eller eksterne trusler . Ødelæggende konflikt refererer til kampe , der fører til opløsning . Borgerkrig for et land eller skizofreni for en person er ekstreme udtryk for destruktive konflikter .

Effects


Konflikt kan bringe det bedste frem i mennesker . Interne konflikt kan let føre til mere udviklede , faste og moralske mennesker, der har stået deres jord i lyset af alvorlige konflikter om loyalitet . For større enheder, kan intern konflikt fungere som et middel til luft klager og komme til en form for brugbar konsensus . Ekstern konflikt kan lave en gruppe , såsom en familie eller land , stærke og udvikler en følelse af intern solidaritet i lyset af en ydre fjende .

Betydning

Indre konflikt betyder normalt, at noget er galt . Det er op til den person eller institution til at træffe foranstaltninger til at løse problemet . Denne type konflikt kan tjene som en advarsel tegn på, at systemet skal repareres . Ekstern konflikt tvinger person eller organisation til at tage afgørende skridt til at forsvare sig , eller reorganisere er at beskæftige sig med ydre trussel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.