kunstner angst

Selv om det kan synes en smule ironisk at mene, at kunst er ofte en form for behandling for angst , kunstnerne selv kan opleve forskellige former for angst for en overflod af grunde . Kreative folk i almindelighed har sind , at churn med mulighed . Nogle kunstnere er genert og reserveret , mens andre er sprudlende og udadvendt . Nogle er vellykkede , andre forbliver ukendt . Uanset en kunstner oplevelser gennem hans udtryksform , underliggende frygt kan midlertidigt gøre krav på fornuft og resultere i ubehagelige , nogle gange smertefulde fysiske symptomer .

Angst Manifests på mange måder


Tæppet er ved at gå op , og tre af de 12 medvirkende ryste på plads . Flyvemaskinen er ved at forlade porten , og et af bandets medlemmer nægter at komme om bord . En billedhugger ved at afsløre hans seneste fortolkning af Gud er ingen steder at finde . Pressen venter at se en ny linje af tøj , og designeren er flov og dryppende sved . Disse er blot nogle af de scenarier kunstnere kan opleve . Det er den " Åh nej ! " øjeblik : det tidspunkt, hvor arbejdet er ved at blive set . Og bedømt .

Årsager


Angst er altid om dybt forankret eller groft in-your -face frygt . Årsagerne til denne frygt er mange . Person, hvis familie har oprettet en " navn " over generationer af handler måske ikke føler sikkert, at han kan leve op til historien . Gruppepres er en anden årsag til frygt : Hvad vil de tænke ? Vil kunstneren stadig værdsættes efter at have afsløret sine talenter ?

Pressen og anmeldere bringe en anden udfordring , som uanset hvad de siger, vil gå til offentligheden , og kunstneren har til at acceptere hvad der sker . En kunstner kan opleve frygt for finanser : Vil hans arbejde tjene penge nok at leve for , eller vil han nødt til at gøre noget mere " kommercielle " for at overleve ? Manglende tillid , forlegenhed , frygt for fiasko eller fremtiden, og andre spørgsmål bidrager til angst .

Symptomer


mavekramper , kløende hænder , nældefeber , rysten , kraftig svedtendens , søvnløshed , vred hænder , fugtig palmer og hovedpine er almindelige symptomer . Værre symptomer omfatter opkastning , diarré , hjertebanken , vejrtrækningsbesvær , og en manglende evne til at koncentrere sig eller tale . Nogle mennesker helt fryse op . Alt omkring kunstneren kunne føle ekstraordinært store , eller alt krymper til sort , hvor han er alene i en smertefuld og mørk følelsesmæssige hul .

Hvor og hvornår?


Kunstnere kan lide af ængstelige øjeblikke til enhver tid , men mest almindelige er lige før en teater-, film eller galleri åbning . Andre typiske stimuli kan nævnes: tilstedeværelsen af nære venner eller familie kunstneren ønsker at imponere , underskrive en aftale eller modtager et depositum til arbejdet kun at indse, nu har han til at tilfredsstille sin del af aftalen , at bestyrelsen ønsker godkendelse af arbejdet ; kunstnerens mand har fortalt alle sine venner på kontoret om hendes bog udkomme, fotografer er at klikke væk uden for hallen , en tv-hold ønsker bemærkninger, inden afsløringen , skuespilleren er ved at tale en monolog-det er " det store gennembrud " for hele sin karriere og . . . han vil huske hans linjer ?

Management

Angst er helt overskueligt . Den primære faktor, kunstneren skal få kontrol er hans tanker-hans sind . At lære at stole på sig selv , at føle sig trygge , til at slappe af og lade tingene være men de vil blive kræver en tilstand af total nærvær og opmærksomhed , og vælge de tanker , der gør ham til at føle godt . Nogle metoder til at holde afslappet og rolig , når stressfaktorer opstår , er: at tage en gåtur eller varmt bad , meditere , motion rutiner , at lytte til hypnotiske bånd eller beroligende musik , eller langsomt nipper en favorit drink . Doing slags ting rutinemæssigt vil mindske frygt og hjælpe en kunstner opretholde en stabil psykisk tilstand . Ligger i parken og identificere skyerne . Det handler om respekt for sig selv nok til at vælge at give slip på frygt .

Medicinsk Hjælp

Nogen alvorlig eller avanceret angst symptomer ( især dem , der er i gang og ikke sprede med forskellige forsøg på afslapning , kost og sind uddannelse ) vil gøre klogt i at søge lægehjælp . Selvom receptpligtig medicin kommer med deres egen liste af problemer , vil en læge kunne afgøre , om noget langt mere alvorligt , der sker og rådgive herom .

Release

Healing angst er et valg enhver kunstner kan gøre , mod i sidste ende at finde balancen mellem harmonisk , selvbekræftende tanker og hvordan man kan give slip på , hvad der er simpelthen ikke vigtigt nok til at berettige frygt . Hvis kunstnerne virkelig spørge sig selv , " Hvad er det værste , der kan ske " , og besvare helt ærligt , vil de opdage , hvor deres bedste interesser ligger-i tid og i deres kreationer . Bill Murray , som karakter Tripper i filmen " Kødboller ", inspirerede hans bekymrede campister med sang , " Det bare ikke sagen . Det bare ikke sagen . "Og mens det måske ikke så meget, som de engang troede , det er nok for dem at give slip . For at hoppe af glæde . Og at skabe som nogens øje.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.