personlige egenskab & personlig vækst

Personlig vækst i sidste ende betyder at være i stand til at bruge dine personlige kapacitet til deres yderste . For at være den mest opfyldt , mennesker har også brug for at føle tilknytning til andre . Moral , forståelse rigtigt og forkert , passende begreber af selvet i forhold til andre er meget vigtige for folks evne til at fungere socialt og nå deres fulde potentiale i livet

personlige egenskab


Kapaciteterne er ting, som folk er i stand til at gøre eller blive . Personlige egenskab , på den anden side er personlige egenskaber som empati eller udholdenhed , der kan udvikles gennem livserfaring og fordybelse . Positiv psykologi , et område med psykologi , fokuserer på at hjælpe folk nå deres fulde personlige potentiale .

Personlig vækst


Personlig vækst handler om at forstå dine styrker og svagheder . Styrker behøver ikke at være fuldt udviklet . En person, der har tendens til at trække tiden ud en masse , for eksempel , er ikke nødvendigvis stærk i området arbejder under pres . Da det er stressende at trække tiden ud , og derfor dårligt for den person, fra et psykologisk og fysiologisk synspunkt , kan det faktisk være en svaghed i form af at undgå arbejde eller ønsker at belønne sig selv , før du afslutter arbejdet . Den sovende styrke i dette tilfælde kunne være en fleksibel holdning . Kapaciteten for fleksibilitet kan udvikles til en komplet styrke ved at lære tid ledelseskvalifikationer , for eksempel .

moralske udvikling


Moral udvikling er en del af personlig vækst og er vigtig for den sociale og følelsesmæssige funktion af en person. Folk har kapacitet til at udvikle deres moralske evner og nå højere niveauer af funktion . Ifølge tidlige psykologi teoretiker Lawrence Kohlberg , kan de bevæge sig ud over at hjælpe andre mennesker i deres egen interesse at overveje alles interesser og forståelse for subjektivitet retfærdighed .

De kan derefter forstå deres sociale roller og gren videre ud til at bruge samfundets love og regler som deres moralske kompas . Ifølge tidlige psykologi teoretiker Lawrence Kohlberg , er den sidste fase af moralske udvikling forståelse af principperne for moral , og endelig den iboende rettigheder for mennesker , der former de love og det abstrakte moralske ræsonnement som går på tværs situationer og kulturer .

Self-aktualisering


Humanistisk psykologer banebrydende moralske udvikling . Humanistisk psykologer mener, at folk er født med forskellige niveauer af potentiale og stræber efter at blive deres bedste selv . At blive selvaktualiserede , i psykologisk forstand , betyder, at den måde, ideelt set ville leve dit liv , og de måde, du lever dit liv er blevet forenet . Du er blevet størst person, som du kan være eller den person, du var " betød " at blive .

Hindringer for personlig vækst

Udtrykket " selvrealisering "stammer fra humanistiske psykolog Abraham Maslow , der troede mennesker drives til at vokse personligt og hindres i at vokse ved situationelle faktorer . Ifølge Maslow har brug for folk visse ting for at kunne vokse personligt . Folk har brug for mad , husly , evnen til at føle sig trygge , elskede og værdsat og en sund følelse af selvværd . I Maslows tro , uden disse ting selvrealisering er næsten umuligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.