rådgivning & ADHD

Attention-deficit/hyperactivity lidelse ( ADHD ) er en psykisk lidelse , der normalt påvirker børn og unge . ADHD kan fortsætte ind i voksenalderen , undertiden udiagnosticeret . Ifølge National Institute of Mental Health ( NiMH), for en voksen at blive diagnosticeret med ADHD , må han have haft symptomer på ADHD i barndommen . Voksne er sædvanligvis diagnosticeret med Attention Deficit Disorder ( ADD ) , som er et andet navn for ADHD

Symptomer på ADHD hos børn


Et barn med ADHD har et problem at være opmærksomme . Han ofte synes ikke at lytte , når nogen taler til ham og har problemer med at følge anvisningerne . Han er let distraheret , ofte gør sjuskefejl , og antipatier eller undgår opgaver, der kræver at være stille eller en langvarig indsats . Han har problemer med efterbehandling , organisering af eller huske daglige aktiviteter .

Et barn med ADHD vil have et problem med hyperaktivitet . Hun vil snakke alt og har et problem med uro . Hun har et konstant behov for at være i bevægelse , for eksempel , løb eller klatring på tingene .

Et barn med ADHD har et problem med impulsivitet . Hun har ofte svært ved at vente hendes tur , og vil buse ud med svar på, før høringen den komplette spørgsmål eller afbryde en anden person, som taler .

adfærdsmæssige ændringer for Børn


Rådgivning for børn med ADHD indebærer læring adfærdsmæssige ændringer teknikker , såsom at hjælpe barnet at lære at blive mindre impulsiv . Et barns forældre kan være nødvendigt at gå gennem uddannelse på børns adfærd ledelsesmetoder , herunder korrekt forstærkning for både negative og positive adfærd . Barnet kan placeres i en specialundervisning klasse med en instruktør , der er passende uddannet til at håndtere barnets ADHD .

Unge har brug for yderligere vederlag i form af voksne modellering passende adfærd og instant belønninger for positiv adfærd . Give mulighed for passende konsekvenser for negativ adfærd er også en del af denne behandling .

Symptomer på ADD ( ADHD ) hos voksne


Voksen symptomer på ADHD kan være forskellige fra symptomerne for børn . Voksen symptomer omfatter humørsvingninger, angst , depression , lavt selvværd , lav frustration tolerance , besvær med at kontrollere vrede og kronisk kedsomhed . En voksen med ADHD har svært ved at bevare deres job på grund af problemer med impulsivitet , kronisk forsinkelse , kronisk glemsomhed , dårlig organisation færdigheder , problemer med at opretholde relationer og tøven . Han har svært ved at koncentrere mens du læser . En voksen kan også have en vis form for stofmisbrug eller afhængighed problem .

Kognitiv adfærdsterapi for Voksne med ADHD


Kognitiv adfærdsterapi for ADHD , hvilket kan gøres i enten en en-til-en eller en gruppe indstilling , fokuserer på at hjælpe patienten udvikle særlige færdigheder til at behandle specifikke behov for at hjælpe ham med hans opførsel . Nogle af de ydet hjælp tilgodeser behovet for tid-ledelsesmæssige færdigheder , metoder til at reducere impulsiv adfærd , udvikle bedre problemløsning færdigheder , der hjælper til at forbedre selvværd og udvikle bedre strategier for kontrol temperament . Andre forhold, der kan opstå på grund af ADHD , som depression og stofmisbrug , er behandlet så godt.

familieterapi for Voksne med ADHD

Terapi for familiemedlemmer , herunder ægtefæller af personer med ADHD , fokuserer på at hjælpe dem at forstå , hvad et familiemedlem med ADHD går igennem , og hvordan de kan være til hjælp for familiemedlem med ADHD . Der er en stor misforståelse omkring ADHD og med familie i terapi , kan hjælpe dem til at være mindre frustreret over deres elskede tilstand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.