unormale psykologi undersøgelser

Undersøgelse af unormale psykologi er stadig en vigtig del af psykologien store kurs belastning . Enhver studerende tænker på at blive en psykoterapeut eller rådgiver vil tage dette krævede kursus som en del af hans pensum . Det lærer om de forskellige spørgsmål, som personer, der lider af , såsom misbrug af børn , social afvisning eller søskende rivalisering . Alle disse kan forårsage et barn eller en voksen tænkning at blive skrå . Dette kursus hjælper eleverne med at forstå teorier og årsager til dybtliggende problemer .

unormal adfærd


Abnorm adfærd omfatter tre områder , kognitive , adfærdsmæssige og medicinske . Kognitive abnormiteter skyldes en forstyrrelse i sindet at den pågældende person til at tænke , tale eller handle imod sociale normer . Adfærdsmæssige særheder kan ses hos personer, som kan forårsage skade på sig selv eller andre , såsom opskæring eller drikke i for store mængder . Den adfærd kan være tegn på et underliggende problem , såsom depression eller angst . Medicinske problemer forårsage unormal adfærd . Den enkelte kan ikke mærke den adfærd ved begyndelsen . Pårørende og venner ofte bliver opmærksom først og indlede en undersøgelse om den person og hendes helbred . Medicinske årsager til unormal adfærd kan være en hjernesvulst eller andre sygdomme, der påvirker personens mentale og /eller følelsesmæssige tilstand .

Evaluering Unormal Psychology


Studerende i unormale psykologi undersøgelser lære at korrekt vurdering unormal adfærd . Efter eleverne begynder at interagere med virkelige patienter , enten gennem en praktikplads eller fast beskæftigelse , lærer de at diagnosticere problemer . For eksempel , hvis en rådgiver varetager en alvorligt svækket patient , der lider af medicinsk induceret psykisk sygdom adfærdsterapi er forkerte . Vejlederen lærer at identificere , når en behandling er ikke i orden , og søger andre løsninger , såsom medicinske analyser .

lære at arbejde med de Behavior


At lære at behandle patienter, der er til stede som unormale er en stor del af psykologien studerendes studier . Der er mange typer af unormal adfærd , såsom post-traumatisk stress lidelse , angst , panikanfald , narkotika /alkohol misbrug og bulimia nervosa , som modtager forskellige behandlinger eller behandlinger . Hvis der ikke er nogen medicinsk grund til problemet, skal terapeuten beslutning om en passende behandling , der vil hjælpe sin klient . Kendskab til en række af behandlingsmuligheder hjælpemidler justitsråden i forståelsen hendes klientens problemer , hvilket fører til en mere effektiv behandling planlægning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.