Hvordan kan jeg oprette en positiv holdning ?

Succesfulde individer fra William James , en Harvard videnskabsmand , at Warren Buffet , en administrerende direktør , beskrive positive holdning som den primære værktøj til at overvinde forhindringer , sprede argumenter og nå mål . Winston Churchill kaldte det " En lille ting , der gør en stor forskel . " Har en positiv holdning vil gøre dig i stand til at have tillid , proaktiv og effektiv i dine bestræbelser . Etablering af denne type holdning er en dybt personlig proces-hvad Stephen R. Covey kalder en " paradigmeskift "-og resultaterne vil variere baseret på dine omstændighed, og temperament . Der er dog et par trin, du kan følge for at bidrage til at stimulere denne form for vækst og ændre dit syn på livet

Du skal bruge: . .
Tidende


1

vurdere din nuværende holdning . For en uge , fører en dagbog beskriver , hvordan du føler , hvad du gør , og din motivation for at gøre det . For eksempel , overveje, hvordan du føler om din arbejdsindsats eller kvaliteten af dine relationer . Skriv ned dine mål , både dem, du føler, at du opnår og dem at du kan arbejde med. For at gøre en positiv forandring, du nødt til at erkende behovet for forbedringer .

2 .
beslutter, at du ønsker at gøre en forandring, at være proaktiv og se dit liv uden negativitet . Stephen R. Covey , i sin bog " The Seven Gode Vaner Mennesker , " skriver , "Vores grundlæggende natur er at handle og ikke være handlet . Samt at vi kan vælge vores reaktion på særlige omstændigheder , dette giver os at skabe omstændigheder . Under initiativet betyder ikke at være anmassende , modbydelig , eller aggressiv . Det betyder at anerkende vores ansvar at gøre ting til at ske . " Skriv ned din beslutning om at være en proaktiv , positiv person, der gør ting til at ske , i stedet for at lade dem ske for dig .
3 .
Vælg en specifik kortsigtet mål . Dette kunne være et projekt på arbejde , et papir i skolen eller endda noget mindre som at læse en bog eller lave aftensmad hver aften . For en uge , til at fokusere på trin dyrke en positiv holdning for at nå dette mål .

begynde at tænke Positivt1 .
Visualiser succes i dit mål på kort sigt . Remez Sasson , i sin artikel , "The Power of Positive Thinking ", beskriver hvordan to mænd med samme kvalifikationer , der ansøger om samme job kan skabe vidt forskellige resultater for sig selv ved at visualisere dem på forhånd . " Når holdning er positiv , vi underholde behagelig følelser og konstruktiv billeder , og se i vores indre blik , hvad vi virkelig ønsker at ske . " Billede succes i målet ved hånden . Du vil være mere sikker og effektiv at nå det .
2 .
Bestem , hvilke dele af dette mål du kan påvirke . For eksempel, hvis du er nødt til at skrive et papir til en forfaldsdato , som du føler er uretfærdigt , må du ikke bruge din tid og energi at klage over jeres professorens planlægning , nedskrive de ting i din kontrol , nemlig kvaliteten af dine papir . Stephen R. Covey kalder det " Circle of indflydelse . " Proaktiv mennesker , han skriver , " arbejde på de ting, de kan gøre noget ved . Karakteren af deres energi er positiv , udvide og forstørre , der forårsager deres Circle of Influence at stige. "
3 .


Skriv ned en handlingsplan . Hvis du ønsker at afslutte en bog , lave en læsning tidsplan . Hvis du ønsker at lave mad hver aften , planlægge måltider for ugen . Nå kortsigtede mål vil give dig en følelse af realisering og opfordrer dig til at nå større mål .
4 .
Udvid din liste af mål til at omfatte flere kortsigtede mål og et par langsigtede mål . Start med en måned , og udvid derefter til et år . Fortsæt med at gentage trin et til tre .

yderligere skridt


1 .

motion regelmæssigt. Ifølge MayoClinic. com , motion , bortset fra at hjælpe dig tabe sig og forblive raske , faktisk stimulerer hjernens aktivitet , der menes at få folk til at føle sig mere afslappet og glad . Også kan tabe eller toning muskler gøre dig mere selvsikker og motiveret , som begge bidrager til en positiv holdning .
2 .
Fastholder et tidsskrift . At være i stand til at læse over dine tidligere resultater eller tilbageslag , for at se positive forandringer over tid , giver effektiv tilskyndelse til at opretholde en holdningsændring .
3 .
Opret en back-up plan . Manglende ofte fører til en negativ holdning . Foregribe dette ved at skrive ned et par løsninger på eventuelle tilbageslag . For eksempel , hvis du ikke får det job, forfremmelse du ville have en liste over metoder til at forbedre din aktuelle position kan hjælpe dig med at holde en positiv holdning . Ved at fokusere på, hvad du kan stadig virkning-dit job ydelse-du vil ikke blot øge dine chancer for forfremmelse , men vil heller ikke være afhængig af eksterne faktorer for din holdning eller din lykke . Dette vil hjælpe dig med at holde tænke positivt , selv når tingene ikke går din vej .
4 .
opfordre andre til at slutte sig til dig . At have en partner til at kontrollere dine fremskridt , at rose succes og forstå fiaskoer , er et andet magtfuldt motivation-værktøj .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.