Opdagelsen af phenylethylamin

Phenylethylamin er et spor amin i hjernen , der frigiver dopamin i fornøjelsen centre . Opdagelsen af phenylethylamin ( PEA ) i chokolade , populariseret tanken om, at chokolade er en elskovsmiddel . En undersøgelse af virkningerne af PEA , der blev offentliggjort i 1995 i "Journal of Neuropsykiatri og Klinisk Neuroscience , " konstaterede , at Phenyleddikesyre , den vigtigste metabolit af PEA , er faldet i den biologiske væsker af personer, der lider af klinisk depression og forhøjet i skizoaffektive fag . Undersøgelser af den terapeutiske anvendelse af PEA er igangværende

Du skal bruge: .
A-vægtede tæppe

Opdagelsen af phenylethylamin


På grund af sin strukturelt simple molekylformel , PEA er de mest undersøgte af de spor aminer . Den første omtale af PEA blev foretaget i en præsentation givet ved fysiologiske kemiker professor M. Nencki i 1876 . Nencki , en jævnaldrende med Louis Pasteur , isoleret PEA fra forrådnede gelatine , når der udføres forskning i processer forrådnelse og gæring . Nencki 's studerende , Jules Jeanneret , efterfølgende bekræftet tilstedeværelsen af DEA i rådden æggehvide i 1877 .

efterfølgende undersøgelser


I 1879 blev Schulze og Barbieri stand til at producere PEA fra aminosyren , phenylalaline . I 1882 og 1883 , blev PEA fundet af Gautier og Etard i nedbrydning makrel . I 1906 fandt Winterstein og Bisegger et højt PEA indhold i moden Emmanthaler ost . Undersøgelser udført af Da Prada m. fl. i 1988 og Skerritt et al i 2000 fundet PEA i vin , øl og oste .

biologiske egenskaber PEA Fundet .


I 1906 observerede Abelous og kolleger , at de økologiske ekstrakter af putrefied hestekød kunne ophøje arterielle blodtryk . I 192C Barger og Walpole blev den første til at isolere PEA og injicere det intravenøst at påvirke forhøjelse i arterietrykket bemærket Abelous .

En Renegade Forsker


Senere arbejde med PEA blev foretaget af Alexander Shulgin , der syntetiseres over 230 forskellige phenylethylamines og testet dem på sig selv . Shulgin offentliggjort sin forskning i "Journal of Medical Chemistry " og tidsskriftet " Nature ", og han skrev bogen , " Phenylethylamines Jeg har kendt og elsket . "

Potentielle fordele ved PEA

En undersøgelse fra 1999 udført af Janssen , Leysen , Megens og Awouters på Center for Molekylær Design af Janssen Research Foundation i Beerse , Belgien , og udgivet af International Journal of Neuropsychopharmacology besidder håb for brug af PEA i behandlingen af psykiske lidelser . subnormale niveauer af PEA blev fundet hos forsøgspersoner viser symptomer på depression og opmærksomhed underskud lidelser og for meget PEA er fundet hos personer med paranoid skizofreni . Syntetiseret PEA i kontrollerede doser , kan blive en levedygtig terapi til behandling af psykiske lidelser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.