aktiviteter for geriatri på psykiatriske hospitaler

Ældre patienter, der har været indlagt på et psykiatrisk hospital vil ofte opleve en forværring af deres mentale sundhed symptomer på grund af ændringerne i miljøet . Aktiviteter for geriatri på psykiatriske hospitaler bruges til at forhindre kedsomhed , øge den sociale færdigheder og reducere angst eller depression ofte ses hos geriatriske patienter . Rekreative aktiviteter omfatter ofte kæledyr terapi , kunstterapi , musikterapi og aktivitet grupper , der vil forberede patienten med mestringsstrategier , der kan være nyttige efter udskrivelse fra hospitalet .

Animal Terapi


Animal terapi bruges i geriatriske psykiatrisk indstillinger som et middel til at reducere stress og angst . Dyr som hunde eller fisk bringes til enheden med henblik på at interagere med patienterne . Undersøgelser har vist, at petting en hund eller se et akvarium fyldt med fisk vil sænke blodtrykket , hvilket er vigtigt for geriatriske patienter , der lider med fysiske såvel som psykiske problemer . Mange geriatriske psykiatriske patienter er indlagt på grund af symptomer på Alzheimers , herunder ekstrem angst og et fald i motoriske færdigheder. Brugen af PET terapi har vist sig at reducere angst niveauer og forbedre motorikken .

Art Therapy


Anvendelsen af kunstterapi i en geriatrisk psykiatrisk afdeling er vigtigt for patienterne at udtrykke sig på en kreativ måde , mens også til gavn for dem , der oplever demens og /eller Alzheimers . Mange af de kunstterapi sessioner i en geriatrisk enhed omfatte aktiviteter såsom scrapbooking , Reminiscens terapi eller bygge en farverig kunst -relateret selvbiografi af deres livserfaringer . Denne form for terapi er gavnlig for at forbedre kognitive og sociale mangler i geriatriske patienter .

Musikterapi


Aktiviteter med musik i en geriatrisk enhed vil fremme motion gennem dansen , nyde mobilitet og bistå med sociale udvikling. Patienten opfordres til at synge med på sange af deres æra , der bidrager til at øge kognitive bevidsthed især demente patienter .

Terapi Grupper


Der er flere forskellige grupper til rådighed for geriatriske patienter til at deltage herunder effektive coping og sociale færdigheder . Den effektive coping -gruppen er en fordel i undervisningen geriatriske patienter forskellige øvelse til at håndtere deres psykiske sygdom , som depression , en populær diagnose blandt de ældre . En effektiv håndtering af gruppen ville lære patienterne at udnytte færdigheder som verbalizing deres grunde til depression . Sociale færdigheder grupper lære geriatriske patienter hvordan man omgås med andre og hvor der er aktiviteter for dem efter udskrivelsen . Overdosering af geriatriske patienter er en fælles begivenhed , ofte fordi de ikke har evnerne til at organisere deres medicin rutine . Medicin grupper kan undervise ældre patienter , hvordan man korrekt bruge et lægemiddel boks .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.