angst instrumenter

Måling angst niveauer er en nyttig praksis i forbindelse med psykoterapi . Det kan bruges til at fastlægge passende behandlinger , måle terapeutiske fremskridt og spor efter terapi resultater . Talrige instrumenter er blevet udviklet til dette formål , hver med fordele og ulemper . Valget af en egnet psykometriske enheden er afgørende for ønskeligt terapeutisk resultater .

Beck Anxiety Inventory ( BAI )


Den Beck Anxiety Inventory ( BAI ) består af 21 udsagn , der skal være afsluttet i en selvstændig rapport format . Respondenterne vurderer, at deres grad af enighed med hver erklæring fra 0 " slet ikke " til 3 " alvorligt ". Svarene er derefter lægges sammen som et engangsbeløb , som repræsenterer de adspurgte angst niveau på tidspunktet for vurderingen . Angst niveau kategorier omfatter minimal (0-7 ) , mildt ( 8-15) , moderat ( 16-25 ) og svær ( 26-63 ) . BAI er et af de mest udbredte mål for angst i kliniske omgivelser.

Hamilton Anxiety Rating Scale ( HAM-A )


Den Hamilton Anxiety Rating Scale ( HAM-A ) består af fjorten punkter, der er scoret på en 5 point Likert skala . Den måler både fysiske og psykiske symptomer på angst . HAM-A er en kliniker -rated skala , hvilket betyder , at den er fyldt ud af klinikeren snarere end af kunden . Fordi det er kliniker -rated , HAM-A ikke er nødvendigt at vurdere, nedtoner eller overdrive symptomer , hvilket gør det en mere tid effektiv foranstaltning af angst . Det er heller ikke omfattet af en klients modersmål eller læsning niveau .

Spielberger staten Trait Angst Inventory ( STAI )


Den Spielberger State-Trait Angst Inventory ( STAI ) er den mest almindeligt brugte mål for angst i klinisk indstillinger . Det er en af de eneste foranstaltninger af angst , som skelner mellem angst på grund af midlertidige stressfaktorer og angst på grund af personlighed strukturer eller andre kroniske problemer . Instrumentet består af fyrre samlede poster , som alle måles ved hjælp af en 4 punkt Likert skala . Den STAI vil tage de fleste voksne omkring ti minutter at udfylde.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.