årsager til vrangforestillinger

Du skal bruge:
vejet tæppe

Mennesker , der oplever vrangforestillinger har en forvrænget virkelighedsopfattelse . De kan tro, at de bliver forfulgt , når de er i virkeligheden ingen forfølger dem . En vrangforestillinger person kan tro, nogen er efter dem , når ingen har sådan motiver . De vrangforestillinger er lige så forskellige som de mennesker , der lider under det . Flere årsager bidrager til udbrud af vrangforestillinger , herunder brug af narkotika , psykotiske lidelser , affektive sindslidelser eller demens .

Drug Abuse


Ulovlige stoffer , såsom hash , kan være en årsag til vrangforestillinger hos stofmisbrugere . Stofmisbrugere , der deltager i stofbrug såsom marihuana i flere år bliver til risiko for at udvikle vrangforestilling lidelser . Nogle undersøgelser har konkluderet, at hash brug ikke er så harmløst som en gang opfattet , ifølge Bloomberg .

Psykotiske Sygdomme


Psykotiske forstyrrelser er normalt karakteriseret ved Lidende oplever paranoia og vrangforestillinger . Psykotiske sygdomme omfatter dem, såsom skizofreni , skizoaffektive uorden og vrangforestillinger uorden . En person med vrangforestillinger lidelse kunne opfatte , for eksempel , at han har en livstruende sygdom , når ingen er til stede . Vrangforestillinger hos personer med vrangforestillinger lidelse normalt vare mindst en måned .

humørsvingninger


Humørsvingninger omfatter dem, som depression og bipolar lidelse , som kan udløse udbrud af vrangforestillinger . Humørsvingninger er forstyrrelser af hjernen , der resulterer i unormal adfærd og tanker . Sådanne sygdomme oftest provokere falske forestillinger i hovedet på den Lidende .

Demens


Demens omfatter sygdomme i hjernen, der omfatter hukommelsestab og psykisk nedslidning . Alzheimers sygdom udgør for mange tilfælde af demens . Fælles vrangforestillinger opleves af personer med Alzheimers sygdom omfatter forlægge en vare og tro nogen stjal den eller tro en tur til lægen , er et forsøg på at tvinge dem ind i et plejehjem . I det væsentlige har patienten med demens en forvrænget virkelighedsopfattelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.