faktorer, der bidrager til problemet og patologisk gambling

Den amerikanske National Library of Medicine 's Medline Plus definerer begrebet " ludomani " som gentagne adfærd og manglende evne " til at modstå impulser til at gamble " , og dette fører til . sociale og drastiske personlige konsekvenser for den enkelte person og dennes familie og venner . Årsagerne til kompulsiv , problematisk spil begynde i begyndelsen af ungdomsårene for mænd og i alderen 20 til 40 for kvinder , ifølge Medline Plus .

angstanfald


Undersøgelser foretaget af Carlo C. DiClemente , Ph. D. i teksten , " en dynamisk proces perspektiv på spilleproblemer , " state ludomani er et resultat af " multiple determinanter , der repræsenterer meget forskellige områder af menneskelig funktion . " De domæner omfatter sociale , psykologiske og biologiske problemstillinger , ifølge DiClemente . Medline Plus rapporter patologisk ludomani er en kronisk lidelse forbundet med angst problemer og kræver langsigtet behandling . Kvalitet behandling udvælges til de enkelte spørgsmål kan hjælpe folk med afhængighed . Angstanfald , mens også en årsag til problemet , også bidrage til tilbagefald under behandling planer , ifølge Medline Plus .

kriminel adfærd


Dr. DiClemente og associerede hævder , at søgningen efter en enkelt årsag på et tidspunkt i livet at finde frem til en ludomani er nytteløs , men kriminel adfærd og gambling er tilknyttet, som både er en årsag og effekt af problemet. Undersøgelser udført af det amerikanske Department of Justice af patologiske spillere , der bor i Las Vegas , Nevada , og Des Moines , Iowa , viste en direkte sammenhæng mellem kriminalitet og gaming . I undersøgelsen rapporterede cirka 33 procent af gruppen undersøgte også forpligtet mindst én røveri i året før undersøgelsen . Mere end 13 procent frarøvet en person for kontanter i den samme periode , og et link blev bestemt mellem spil og narkotika salg . Den endelige forskning peget på en sammenhæng tre til fem gange højere end den generelle befolkning mellem gambling og anholdelser for kriminel adfærd .

Gæld


Gælden cyklus af gambling bidrager til patologiske tilstande der beskæftiger sig med skam , at trangen satse større beløb af kontanter til at inddrive tidligere tab , samt kravet om at satse større beløb til at føle bølge af spil tilfredshed . På trods af at tabe penge , fokus patologiske spillere på behovet for at erhverve flere penge til at fortsætte den vanedannende spil opførsel , ifølge Medline Plus Medical Encyclopedia .

Depression


Depression er også en medvirkende faktor for gambling problemer og perioder med depression kan føre til anfald med spil overskud. En undersøgelse rapporteret i 2005 af Marc N. Potenza , MD og associerede undersøgt næsten 4. 000 sæt af mandlige tvillinger og fandt en direkte sammenhæng , efter justering for andre udefra kommende faktorer , mellem ludomani , der er kendt i den medicinske verden som PG , og større depression , betegnes MD i undersøgelsen . Connecticut Rådet om ludomani , der bemærker forbindelsen mellem problemer med spil og alvorlige følelsesmæssige problemer , bekræfter disse oplysninger. Undersøgelser af den medicinske litteratur foretaget af Rådet nævner flere relationer til selvmord og forsøg på selvmord på grund af depression .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.