hvad er fordelene ved angst ?

Angst er en tilstand af uro , frygt eller bekymring . Selv om disse følelser normalt ikke betragtes som positive , kan angst faktisk være gavnligt . Angst er positiv , når det påvirker , men ikke dominere en persons tanker . Optimale niveau af angst kan hjælpe den enkelte undgå skader , være støttende og give effektiv ledelse .

Undgå Harm


Angst eller sund frygt kan hjælpe den enkelte undgå skader . Finde en snerrende hund eller fordærvet mad skræmmende kan hjælpe en person undgå fysisk skade . Stanford University psykologer studerer angst fandt, at det kan være gavnligt . Deres forskning på den forreste iso , et område af hjernen der er forbundet med angst og frygt , hævdede en " optimalt niveau af angst ", når en person er i den høje ende af normalområdet . Dette niveau af angst er en fordel , fordi enkeltpersoner undgå skadelige eller høj-risiko situationer .

være venlig og støttende


Personer, som har oplevet en stærk angst , hvordan frygtsomme det kan være . De er ofte følsomme for andres behov og villig til at hjælpe . Dr. Thomas Richards , en psykolog med speciale i angst , påpeger , at angst kan være en fordel at producere art og støttende enkeltpersoner . Personer med angst er pålidelige , og de bekymrer nok til at udføre opgaver . Også i gruppe-terapi og i livssituationer , angste individer er ikke kritiske eller fordømmende .

at udvise lederskab


Virksomhedsledelse erkender en klar angst fordel . For at være en leder , en individuelle behov for at bekymre sig om om effektiv innovation og forandring . For meget selvtilfredshed kan forårsage manglende vækst eller virksomhed tilbagegang . Michelle Peluso , tidligere administrerende direktør for Travelocity , udtalte: " Gode ledere blive venner med angst . " Hendes pointe er , at angst virksomhedsledere har en kant i ØNSKER deres virksomheder « forbedring og succes . Ledere skal have lige nok angst for at gøre kloge beslutninger og søge mulighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.