hvad er meningen med terapi ?

Terapi er ofte forbundet med alvorlige psykiske problemer , men terapi er for alle, der er forvirret eller lider af enhver selvstændig tvivl . Der er mange typer af terapi til at hjælpe patienter afklare de fleste spørgsmål

Definition


Terapi er behandling af sygdomme i kroppen eller sindet og lidelser eller forhold, der påvirker ens adfærd . Behandlingen tilbydes af en professionel , der tilbyder fysisk eller psykologisk rådgivning , eller en anden form for følelsesmæssig eller åndelig støtte og vejledning .

Fordele


Terapi har til formål at mindske lidelser , at øge de positive følelser af sig selv og forbedre selvopfattelsen , og for at hjælpe patienten identificere , hvad der er roden til alle eventuelle problemer eller følelse af sig selv tvivl og forvirring .

Typer


Der er hundredvis af forskellige typer af behandling , herunder : drømme analyse , dans bevægelse terapi , fysioterapi , regression terapi , psyko-fysiske terapi , sand bakke terapi , selv relationer , selvaccept uddannelse , poesi arbejde , feministiske terapi , kerneprocessen psykoterapi og psykodrama .

funktion Psykoterapeutisk


Terapi giver en patient til at udtrykke sine følelser med en professionel og kommer til en forståelse for, hvorfor hun mener , eller opfører sig som hun gør . Terapeuter forsøg på at ændre en patients perspektiv på fortiden , så hun kan forbedre de nuværende forbindelser og sætte klare mål i fremtiden .

Advarsel

Ifølge GoodTherapy. org , der mindst 50 advarselstegn på tvivlsom behandling , herunder: rådgiver ikke har betydelig træning og uddannelse til at løse en patients problemstillinger , terapeut behandler patienten , som om hun er ringere , terapeut forsøger at befrie en patient , og rådgiver bebrejder eller tilskynder en patient at skyde skylden hans familie , venner eller ægtefælle .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.