hvad er retsmedicinske mental sundhed sygepleje ?

Hvis du søger at blive en retsmedicinsk mental sundhed sygeplejerske , skal du være klar til at drage omsorg for trivsel personer, som er i problemer med loven og kan være i fængsel eller fængsel . Deres rolle er at deltage i bedømmelsen , håndtering og behandling af lovovertrædere , der kan være ramt af psykiske lidelser . Du skal være trygge ved at give psykiatrisk sygepleje til en patient , der er involveret i en strafferetlig efterforskning og blive retsforfølges

Betydning


Den US Bureau of Justice erklærede i 2006 , at mere end halvdelen af alle fængsel og indsatte i fængsler lider af psykiske problemer . Det er dog kun en tredjedel af fængslet personer med psykiske problemer får behandling for deres tilstand . Den rolle retsmedicinske mental sundhed sygeplejerske er at opdage , hvis en persons kriminelle adfærd kan have været stimuleret af en klinisk tilstand . Derfor jobbet spiller en central rolle i retssystemet som sygeplejersken er medvirkende til placeringen af en lovovertræder på den mest hensigtsmæssige høj sikkerhed faciliteter , enten en mental sundhed institution eller fængsel .

Rolle


Som en retsmedicinsk psykiatrisk sygeplejerske , din rolle er at diagnosticere psykiske problemer enkelte og anbefale en række behandling, der kan afhjælpe tilstanden . Evalueringen skal skelne mellem adfærd , der kan simuleres og ægte forhold . Retslige og juridiske organisationer vil forsøge din mening om den fare den indsatte udgør efter behandling og mulighederne for rehabilitering . Under fængslingen , kan indsatte udvikle yderligere mentale tilstande såsom depression . Din rolle vil være at finde dem, der har brug for at blive behandlet for disse betingelser.

Uddannelse


For at deltage dette erhverv , du nødt til at erhverve et registreret sygeplejerske grad der kan opnås gennem en fire-årig bachelor i sygepleje ( BSN ) i et kollegium eller universitet , de fleste stien anbefales af American Association of Colleges of Nursing . Denne mulighed er bedst for avancement senere i livet . Du kan også tage en hurtigere spor og få en to -årig eller tre -årig associeret grad i sygepleje ( OG ) fra et Community College . Lederstillinger er ikke så let at opnå med en OG .

Specialisering og certificering


Efter eksamen med en BSN eller OG grad , skal du bestå en national licens eksamen , Det Nationale Råd Licensure Undersøgelse ( NCLEX-RN ) . Dette åbner døren for en indgang til en kandidatuddannelse i sygepleje , der kan tildele en psykiatri specialisering , ifølge den amerikanske sammenslutning af kollegier af Nursing . Starter i 2015 , vil en doktorgrad i sygepleje bliver obligatoriske . Hvis du vælger at arbejde inden for murene af et fængsel , skal du få en certificering fra Den Nationale Kommission for Correctional Sundhedspleje ( NCCHC ) .

Indkomst

Dette erhverv tjente en median løn på $ 62,450 i 2008 , Ifølge Bureau of Labor Statistics . Den øverste ti procent af lønmodtagerne lavet over $ 92,240 .

Fordele

Når du indtaster dette erhverv , vil du nyde uafhængigheden af beslutninger vedrørende behandlingen af indsatte patienter uden at skulle stole på en læge . Derudover vil du være omgivet af medicinske fagfolk, der vil dele med dig den værdi, indsatte patienter først , før de kriminelle .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.