hvordan man kan udvikle super selvtillid

En god måde at udvikle super selvtillid er ikke at besætte over de talenter , du ville ønske du havde , eller dine fejl du har . For eksempel kan du føle , at din lejlighedsvise angstanfald holder dig fra en karriere i broadcast journalistik , men du kan også være dygtige i at skrive gode historier og førende andre . Du kan forbedre sig selv ved at få hjælp fra en terapeut og måske finde arbejde på andre journalistiske områder , såsom at blive en produktion redaktør , manuskriptforfatter eller fotograf
1 .
Holde sig væk fra destruktive relationer . Når du er venner med eller dating folk, der kun ønsker at forklejne dig eller kritisere dine handlinger og mål i livet , vil dette skade din selvtillid . Lad os sige, du er dating en person , der forsøger at isolere dig fra gode venner og familie , konstant lægger ned din fysiske kvaliteter eller altid spørgsmål de evner du har. Se på disse tegn som røde flag .
2 .
Tilgiv dig selv for de fejl du har lavet i fortiden . Hvis du var meget respektløst over for dine forældre som teenager og har erkendt og undskyldte til dem for dine handlinger , ikke slå dig op over det . Anerkender , at alle lever op til i deres liv . Den gode nyhed er, at det er muligt at lære af dine fejl og undgå at gentage dem . Lad ikke de dårlige ting du har gjort definere, hvem du er nu . I stedet fejrer hvor langt du er kommet i livet og begynde at gøre bedre valg .

3 .
Find ud af , hvad dine styrker og evner er , og bestemme, hvordan du ønsker at bruge dem . Hvis du har en naturlig medfølelse for børn, der blev mobbet , fordi de har indlæringsvanskeligheder eller fordi de er overvægtige , så tænk på at blive en ungdoms vejleder . Eller hvis du har et talent for at gøre kjoler , finde arbejde som syerske med lokale brude eller skrædder butikker .
4 .
Forsøg ikke at blive , hvad samfundet siger, at du skal være . Hvis du tilhører en bestemt etnisk kultur , hvis standarder for skønhed er ofte nedvurderes i medierne , købe nogle blade , der relaterer til jeres kultur og se på billeder af andre som dig , der afspejler et positivt billede af skønhed . Eller hvis du er vokset op i en familie , som føles du skal arbejde i virksomhedernes verden , men du ville være lykkeligere starte en lille dagligvarebutik i dit nabolag , følg dine drømme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.