kan lange , tunge hår medføre hovedpine ?

Hovedpine er et meget almindeligt problem blandt folk i alle aldre . De er de mest almindelige smerter lidelse hos børn og unge , og omkring en tredjedel af de voksne oplever dem regelmæssigt . Ved at lære om årsager til hovedpine , kan du hjælpe mindske dine chancer for at få en

spændingshovedpine


Den mest almindelige form for hovedpine kaldes spændingshovedpine . Smerte eller pres på begge sider af hovedet , samt værkende på dit tempel , bagsiden af dit hoved og nakke er symptomer på en spænding hovedpine . Ifølge webmd. com , mener eksperter , at en ændring i hjernen kemikalier er forårsaget af stress er den største synder bag spændingshovedpine .

direkte årsager


Direkte årsager til den fælles spændingshovedpine er typisk en aktivitet eller hændelse , der får dig stress . Derfor er den bedste måde at undgå en hovedpine er at undgå stressende situationer, hvor det er muligt og lære at håndtere og mindske stress når du ikke kan undgå det . Prøv at spise og sove på en almindelig tidsplan, samarbejde om god kropsholdning , motion regelmæssigt, og undgå belastning af øjnene når det er muligt .

" hestehale Hovedpine "


Ifølge Stephen Silberstein , MD , . direktøren for Jefferson Hovedpine Center på Thomas Jefferson University i Philadelphia , lange , tunge hår kan give hovedpine . Undersøgelser tyder på , at huden omkring din hovedbund , ansigt og ører er ofte ekstra følsomme , så tunge hår , en stramt trukket hestehale , tætsiddende huer , pandebånd og endda tunge øreringe kan føre til en spænding hovedpine ved at irritere de bindevævet i disse områder . Prøv at miste din hestehale eller overvejer en kortere frisure , hvis disse hovedpine fortsætte.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.