mål & mål for stofmisbrug & opsving

Ifølge en erklæring fra National Institute on Drug Abuse ( Nida ) i 2004 , narkotikamisbrug og-misbrug koster USA mere end 484 milliarder dollars om året , forringer individuelle liv , familier og samfund, og øger spredningen af smitsomme sygdomme , vold i hjemmet , børnemishandling og andre voldelige adfærd . Derfor er standard mål og målsætninger , som vejledere og rehabiliteringscentre for at sikre, at narkomaner har et støttesystem for at hjælpe dem inddrive og slutter deres stofafhængighed .

Behandling Symptomer


Addiction rådgivere skal først behandle og påpege de symptomer og resultaterne af afhængighed med patienten . For eksempel , . påpege fysiske træk, der har forværret i patientens siden hans stofmisbrug begyndte Sammenlign et gammelt fotografi med den måde, hvorpå patienten ser i spejlet nu, og påpege vægttab , trist hud toner , posede øjne eller andre fysiske funktion, som du ser ændret .også tale om , hvordan stoffer har resulteret i at ændre patientens liv , såsom at miste venner , at miste et job , bliver finansielt ustabile eller komme i problemer med loven . Diskutere disse emner med patienten , indtil du har lyst til patienten indser , de er til stede , og forstår, at de var en direkte årsag til overusing narkotika .

Adgang


Når patienten er klar over , hvad de stoffer har gjort for at hendes fysiske krop , hendes mentalitet og hendes liv , hjælpe patienten indrømme, at hun lider af en sygdom af kemiske afhængighed . Ifølge den Nida , skal en patient indrømme , at hun har en sygdom , før accepterer en genopretningsplan .Hjælp misbrugeren erkender, opfordrer til at bruge narkotika og drøfte , hvad der forårsager disse drifter, såsom stress , personlige kriser i hjemmet eller lavt selvværd . Vejlederen skal anerkende årsagerne til disse drifter, diskuterer, hvordan lægemidler ikke bidrage til at løse problemet ved hånden , og derefter opmuntre og motivere patienten til at opnå afholdenhed og finde nye måder at løse problemer ved hånden .

Afholdenhed


Som en genopretningsplan , bør misbrugeren monitoreres for narkotika skik med regelmæssige urinanalyser eller alkometer tests . Misbrugeren bør belønnes og tilskyndes , når ingen stoffer der anvendes , og en rådgiver skal diskutere, hvorfor en narkoman har brug lægemidler, hvis stoffer er fundet i prøverne . Misbrugeren og rådgiver bør drøfte og sammen finde nye veje for patienten til at løse livets problemer og for at gøre ham glad , såsom meditere , træne , skriver sangtekster , frivilligt arbejde eller tilslutte sig en støttegruppe . Det endelige mål er at få narkomaner bliver funktionel, ansvarlig , produktiv og bidragende medlemmer af samfundet uden brug af narkotika , ifølge StepUpRecovery. com .

Life Recovery


For patienter, hvis Narkotikamisbrug resulterede i omfattende skader på deres personlige liv , er et mål også indstillet til at komme sig efter disse skader og muligvis gøre det godt igen . Til at begynde , bør rådgivning møder holdes mellem misbrugeren og hendes venner eller familiemedlemmer, hvis forhold er blevet beskadiget eller ændret på grund af afhængighed . Et rehabiliteringsprogram for et gennemsnit på 28 dage bør genetablere dagligdags taktik , såsom fitness , sund kost , meditation , spiritualitet , fysiske udseende og hygiejne , uddannelse , jobsøgning og ædru aktiviteter . Patienten bør føle sig godt tilpas genindtaste den virkelige verden efter et rehabiliteringsprogram .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.