psykologiske virkninger af horror-film billeder på børn

Gyser film , efter deres art , er designet til at inspirere terror og afsky i fremviseren . Selv om disse erfaringer kan tolereres , og endda ønsket af voksne , et barns sind er ikke så stærk og ikke som i stand til at adskille fiktion og virkelighed . Faktisk kan et barns sind ( stadig ikke fuldt udviklet ) blive alvorligt og negativt påvirket af visning af grafik eller mentalt forstyrrende horror -film . disse forstyrrelser kan føre i nogle tilfælde endda med udbrud af vold

Residual Angst


Gyser film ofte dykke ned i de mest guttural psykologiske frygt for, at mennesker oplever . Frygter , såsom frygt for at blive fortæret ( fx " Jaws "eller " The Texas Chainsaw Massacre " ) , frygten for at blive jagtet ( fx " Øen Doctor Moreau "eller " Halloween " ) . eller frygt for at miste kontrol ( f. eks " The Shining "eller " The Exorcist " ) er alle dybt forankret i vores psykologi og vores menneskelige erfaringer . Mens de fleste voksne har kapacitet til at adskille frygt genereret fra film og tv fra frygt afholdt af de faktiske traumer , er et barns sind ikke er fuldt udviklet eller fuldt udstyret med en voksens forsvarsmekanismer og sans for perspektiv . Nogle børn og endda nogle voksne kan lide resterende angst fra at se horror film . Eksempler på dette omfatter en frygt for vand eller svømning efter at have set en horror film om hajer eller øget religiøs fanatisme efter at være blevet skræmt af en film om djævelen ( e. g. , " Rosemary 's Baby " ) .

Søvnløshed


Børn holdes ofte op, når du ser potentielt skræmmende film , men i visse ekstreme tilfælde søvnløshed kan vare i flere uger eller endog opstå igen måneder efter at have set en film . Denne situation kan blive forværret af residual angst og kan endda skabe livslang fobier som frygt for at sove i mørke , frygt for at sove i rolige , eller endda en frygt for at sove med andre .

Besvimelse


En umiddelbar mulig effekt at se horror -film for nogle børn er ved at besvime. Dette sker, når sindet ikke skelner mellem traumer overvåges for underholdning og traumer rent faktisk opleves . Nogle børn oplever alt ofret i en film går igennem , som hvis de gik igennem det selv . Dette kan føre til en skrigende , grædende , kuldegysninger , åndenød , og endda besvimelse . Et barn , der oplever fysiske symptomer som disse skal tages ud for at se rækkevidde eller hørevidde af en film med det samme og hjalp med at tænke på andre ting .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.