top 10 stress Busters og relievers

Med vores travle livsstil i dag , oplever stress fra tid til anden er uundgåelig . Selv mindre tilfælde af stress , kan hjælpe med at motivere os til at arbejde hårdere og øge vores produktivitet , kan konstant og plager stress tage en seriøs vejafgift på vores mentale og fysiske sundhed . Heldigvis er der mange måder , hvorpå du kan reducere kort og lang sigt stress i dit liv .

Journaling


Skrivning i en dagbog på en regelmæssig basis er en god måde at lufte dine frustrationer og sætte tingene i perspektiv . Efter du har ladet dine følelser , vil du føle dig mere afslappet og i kontrol .

Latter


grin for et gratis, praktisk og sjov måde at frigive stresshormoner , såsom cortisol , adrenalin og dopamin , og at øge sundhedsfremmende hormoner , såsom endorfiner og neurotransmittere . Laugh lange og ofte med venner og familie til en bedre dit helbred .

Yoga


Yoga øger fleksibiliteten , styrker centrale muskler , sænker blodtrykket og reducerer stress . Det er en fantastisk måde at give slip på din verdslige bekymringer og finde din indre ro .

Tidsstyring


Stress opstår ofte , når vi føler , vi har for meget at gøre i for lille en tidsramme . Planlægge , opstille gennemførlige tid mål og holde med dem for at reducere stress . Når det er muligt , at starte projekter tidligt og ikke lade tingene være , før det sidste minut .

Åndedrætsøvelser

Whene du føler dig selv at blive stresset eller føler dig presset , indånder . Tag en dyb indånding , hold det for seks sekunder, og derefter udånder . Gentag to gange mere , og derefter trække vejret normalt . Du vil føle dig mere afslappet og klar til at påtage sig de opgaver på hånden .

Meditation

Meditation sænker din puls og din vejrtrækning , genoprette dig til en rolig tilstand . Sid i en afslappet holdning og fokus på en sund , din vejrtrækning eller slet ingenting . For de bedste resultater , meditere i en stille og privat beliggenhed , og afsætte mindst fem til 20 minutter til processen .

Kommunikation

Lær at udtrykke dig , så du ikke flasken op dine følelser , som ofte fører til stress . Hvis du har stærke , negative følelser overfor nogen eller noget , betro sig til en ven eller et familiemedlem , eller konfrontere den person eller ting i en ærlig , oprigtig og ikke-skadelig måde . Løse problemet på en positiv måde , og du vil føle dig bedre .

Musik

Opret og lytte til musik som en kreativ afsætningsmulighed . Escape komplekse og ofte stressende virkelige situationer , og finde trøst , opløsning , fred eller perspektiv i en fantastisk virkelighed . Lyt ofte til afslappende musik , og du kan opleve, at du udvikler en mere rolig sind .

Køn

Sex hjælper lindre stress og sætter os i en bedre humør . Faktisk ikke kun sex fører til mindre stress , mindre stress fører til mere sex .

Walking

Tag vandreture på regelmæssig basis , eller når du føler dig presset , for at reducere stress . Tag en tur for at undslippe presset i det daglige liv og nyde naturen . Ikke kun det , kan motion øger blodtilførslen til hjernen og gøre dig mentalt skarpere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.