urter & dopamin

Dopamin er en neurotransmitter , der er ansvarlig for mange favorit følelser og spiller også en rolle i mange sygdomme, herunder depression , opmærksomhed underskud uorden og Parkinsons sygdom . Mange medicin anvendes til behandling af disse betingelser er afledt fra urter , der ændrer dopamin -niveauet i hjernen , hvilket resulterer i en tilstand af balance

Normal Dopamin Niveauer


Dopamin er ansvarlig for årvågenhed , bevægelse , koordination , følelser og nydelse . Det afbalancerer hjernens aktivitet og regulerer videregivelse af oplysninger fra et område af hjernen til den anden .

Too Much Dopamin


Mennesker , hvis dopamin niveauer er for høje er i risiko for psykose , hyper-aggression , paranoia , skizofreni og angst . Medicin for disse forhold arbejde til lavere dopamin -niveauet i hjernen .

Ikke nok Dopamin


Depression og Parkinsons sygdom er to betingelser , der skyldes lav dopamin niveauer . Disse patienter kan også føle træg , sløv og ukoordineret , og kan drage fordel af medicin til at øge dopamin -niveauet.

Urter til Lower Dopamin


Mange antipsykotiske lægemidler indeholder urter , der sænker dopamin niveauer, herunder graviola , moonseed og magnolia bark , og kava . Disse urter kan også tages som supplement af nogle patienter .

urter til Raise Dopamin

Der er mange urter , som øger dopamin -niveauet i hjernen og kan ofte bruges som en supplerende behandling sammen med receptpligtig medicin . Samme, og St. John 's Wort har længe været brugt til at hjælpe med at behandle og forebygge depression og kan være bedre tolereret end anti-depressiva , som nogle patienter . Ginseng , pebermynte og mælkebøtte bruges ofte som instant " pick-me- ups ", da de hurtigt ophøje dopamin niveauer i en kort periode .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.