vanskeligheder, som handicappede

Handicappede mennesker er dem med fysiske og psykiske handicap , der forbyder dem fra at gøre de mange opgaver, mennesker, som ikke handicappede kan gøre uden problemer . Handicap omfatter en bred vifte af sensoriske , fysiske og kognitive handicap , der kan være eksterne og umiddelbart synlige eller interne og usete . Handicappede skal overvinde mange udfordringer og vanskeligheder i løbet af deres levetid som følge af folks fordomme , samt fra selve funktionsnedsættelsen .

Beskæftigelse


Mange typer beskæftigelse kan udgøre problemer for handicappede . Ifølge hjemmesiden depression -help-for-you. com , omkring 12 millioner af alle 17 millioner handicappede mennesker i USA er arbejdsløse . Selv om amerikanerne med Disabilities Act af 1990 forbyder arbejdsgivere at diskriminere imod handicappede , faktum er, at selv kvalificeret til og i stand handicappede nogle gange ikke får jobbet på grund af deres vilkår. Sværhedsgraden omgivende beskæftigelsen varierer blandt individer , afhængigt af deres tilstand . Visse job kan være farligt for mennesker med bestemte handicap . For eksempel , er en opgave for en bybus chauffør ikke egner sig til en hørehæmmet person .

Diskrimination


Diskrimination af handicappede kan forekomme i næsten enhver situation , herunder på arbejdspladsen , offentlige rum , skole , og selv i ens eget hjem . Mange mennesker føler sig utilpas omkring dem, der er anderledes , og handicappede er ofte fejlagtigt placeret i denne kategori . Mange handicappede børn oplever drilleri , øgenavne , stirrende , trusler og andre former for diskrimination vokser op og i skole . Ofte denne diskrimination kommer fra meget små børn , der ikke kender nogen bedre , men også voksne kan være skyldig i diskrimination mod handicappede enkeltpersoner.

Fysisk udfordringer


Den amerikanske regering og samfundet som helhed har gjort store skridt til at gøre livet lettere for handicappede personer ved at håndhæve en streng tilgængelighed bygningsreglementer og andre love . Faktum er dog, at der handicappede kan præsentere en bred vifte af fysiske udfordringer , som mange ikke-handicappede ofte tager for givet . Simple ting som at køre , at komme ind og ud af en bil , købe dagligvarer , og selv fodring sig kan være problematisk for visse handicappede , afhængig af handicap . Mange handicappede er i stand til at nyde de mange glæder i livet , såsom at lytte til en koncert , der nyder et maleri , dans , eller latter , på grund af deres handicap .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.