videospil og tv adfærdsmæssige effekter

TV og videospil er to populære aktiviteter i stigende grad er forbundet med afhængighed og fedme . Der har også været gennemført undersøgelser , der har forsøgt at forbinde tv og videospil til forringelser af adfærd . Men der er også nogle tegn på, at videospil kan have en positiv effekt .

Vold


Forskning udført i Japan og USA har vist, at antagonistisk adfærd forekommer blandt yngre mennesker, der spiller voldelige elektroniske spil , i henhold til Center for Studiet af vold . Undersøgelsen i Japan er betydningsfuld, fordi Japan har en lavere vold end USA, men børn i Japan er fortsat påvirket af den voldelige videospil .

Sundhed


Television har været forbundet med stillesiddende adfærd , hvilket fører til sundhedsmæssige problemer som fedme . Fedme skyldes en manglende fysisk aktivitet og måske også være relateret til det høje antal af junk food annoncer, der placeres på tv , i henhold til Rutgers University . Dog kan tv ser også føre til anoreksi , som en lang række skuespillerinder er tynde , påvirke seerne til ikke at spise , ifølge Dr. Norman Herr ved California State University , Northridge .

Beta Waves


Tokyos Nihon University fandt , at dem, der spiller videospil er et fald i beta bølger i hjernen . Dette fald i beta bølger kan gøre det vanskeligere for spillere til at have succes venskaber med andre mennesker , kan gøre koncentration svært og kan gøre den person føler sig mere aggressivt .

Empati


Spil , der involverer positive aktiviteter såsom at hjælpe andre er mere tilbøjelige til at opfordre deres spillere til at hjælpe andre i det virkelige liv , ifølge undersøgelser foretaget af Iowa State . De, der spillede positive spil var også mere empatisk , at kunne identificere de følelser af andre mere held . Disse resultater blev sammenlignet med dem af videospil , hvor folk engageret i neutral adfærd , som førte til nogen adfærdsændringer .

Addiction

Forskere på Iowa State University hævder , at unge kan blive afhængige af videospil . De, der er afhængige af videospil er mere tilbøjelige til at komme ind i kampe med deres lærere og de er også mere tilbøjelige til at have lavere kvaliteter end ikke-afhængige unge . Rutgers University forskere siger , at mange tv- seere demonstrere afhængighedsskabende adfærdsmønstre , som at bruge fjernsynet som et beroligende middel , se tv , viser, at de ikke er interesseret i , at miste kontrollen , når du ser fjernsyn , en følelse af vrede til at se for meget fjernsyn og følelse elendige .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.