Hvordan får jeg motiveret til at opfylde opstillede mål ?

Mål er en vigtig del af at få tingene gjort , om du simpelthen nødt til at gøre det retter , eller du har planer om at bygge et hus . Men , engang at fastsætte et mål er ikke helt nok motivation til at komme i gang med dine projekter . En mangel på motivation fører ofte til ufærdige projekter og uopfyldte deadlines . Motivation er en stærk drivkraft til at nå opstillede mål og få tingene i dit liv bevæger sig langs gnidningsløst . Med et par enkle trin, du kan finde din egen motivation for at nå mål, som du sætter for dig selv .

Du skal bruge:
Pen
. Papir .


1 .

Skriv dit mål ned på et stykke papir og lægge det et sted hvor du vil se det ofte , køleskabet for eksempel . Dette hjælper dig klart , hvad du gerne vil opnå, og minder dig , når du læser det .
2 .
Find nogen at hjælpe med at holde dig motiveret som en ven eller ægtefælle . Opstilling af ting uden støtte fra andre, er meget vanskeligere . Fortæl din ven eller familiemedlem , hvad du forsøger at opnå, og hvorfor , så bed dem om at minde dig om det ofte .
3 .
Indstil en belønning for at tillade dig selv , når du opnå dit mål . En belønning kan være noget, du har brug for det at være , inden for rimelighedens grænser . For eksempel tager en time til dig selv at have et glas eller vin og indhente nogle læsning eller købe dig en ny cd , som du har været mangelfuld.

4 .
Break dit mål i mindre skridt . Dette giver dig mulighed for at se de fremskridt, du gør mod opstilling af målet . For eksempel, hvis du gerne vil blive mere fleksible , skridt man kunne være strække i 10 minutter, når du vågner op i morgen . Trin to kunne strække om morgenen til en hel uge .
5 .
Tænk over dine mål ofte og visualisere resultatet . Holde dit mål på forkant med dit sind hjælper med at holde dig fra at få modet . Jo mere du ønsker noget hårdere du kommer til at arbejde for det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.