Hvordan finder jeg en psykiater , der forstår voksen tilføje ?

Finde den rigtige psykiater for dig er lidt som at finde den rigtige familie læge eller tandlæge . Du vil sikre dig , at din personlighed blend godt , og at psykiateren har din bedste interesse i tankerne . Dette er især tilfældet, når man har et specifikt problem , du ønsker at beskæftige sig med , herunder voksne Attention Deficit Disorder , eller ADD . I nogle tilfælde , for at finde den psykiater du kan være en langvarig proces , der kræver mange besøg hos forskellige kontorer . Men det er muligt at gøre nogle forudgående planlægning for at gøre denne søge en meget glattere en .
1
Opret en liste over psykiatere i dit område , som specialisere sig eller er vant til at arbejde med voksne , der har ADD . /ADHD . Forskning psykiatere og deres kontorer online og notere ned kontaktoplysninger af dem, der synes som om de ville passe godt til dig .
2 .
Ring til psykiater kontor og anmode om oplysninger . Hvis det er muligt , bede psykiater eller deres assistent et par spørgsmål om deres praksis . Nogle gode spørgsmål at stille medtage deres behandling stil , deres komfort niveau med ADD /ADHD , og hvordan de ser klient /psykiater relationer .

3 .
Mød med psykiatere i høringsmøder for at se, om din personlighed mesh godt i person . Du skulle få lyst til psykiater respekterer og værdier, du som person , er pleje mod dit problem med ADD /ADHD , har en følelse af rapport og er en, du kan stole på .
4 .
Spørg psykiater , hvordan hun føler ved at arbejde sammen med dig . Hvis hun er så komfortabelt med dig, når du er sammen med hende , skal du gå til flere sessioner og føle ting ud . Hvis hun ikke har lyst til det er en god match , eller du beslutter hendes tilgang er ikke for dig , bede om en anbefaling til en anden psykiater .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.