coping & tilpasningsstrategier

Alle oplever stress i deres liv . Relationer , arbejde og alle spørgsmål vedrørende ændringer , såsom at flytte til et nyt hus eller få en skilsmisse , kan forårsage stress til det punkt, hvor folk føler sig overvældet og ude af stand til at fungere . Positive coping og tilpasningsstrategier kan hjælpe med at minimere stress og fremme en sund mental funktion .

Afspænding


Afslapning er en nyttig coping og tilpasning strategi, der kan mindske virkningerne af stress . Under en særdeles stressende situation , ofte folk mister perspektiv, og kan føle , som om de taber evnen til at klare eller håndtere . Når dette sker , kan tage dybe , langsomme indåndinger roligt selv ned og give dig mulighed for at se på en stressende situation mere objektivt . Prøv at sige til dig selv " alt vil blive okay "eller " jeg kan håndtere dette. " Negative tanker kun cementere en stressende situation , og kan gøre det værre .Lav afslapning en fast del af din tidsplan , så den samlede virkning af stress vil ikke bygge op. Prøv at udøve et par gange om ugen , der tager op en meditation eller yoga klasse , gå udenfor i en park , læse en bog eller lytte til nogle yndlingsmusik . Dette vil give din hjerne en pause fra at tænke arbejde eller andre svære problemer . Kom mindst 8 timers søvn vil også bidrage til den samlede velfærd .

Task Management


Ofte svært ved at klare og tilpasse kommer fra en følelse af at være overvældet . Måske du føler som om du ikke kan håndtere arbejdet , montering regninger , husholdningen og personlige problemer , som synes at holde bygningen op. Gøre effektiv opgavestyring og gode arbejdsvaner del af din plan om at mindske stress . Ser man på et projekt og bryde det ned i mindre opgaver kan gøre det mere overskueligt . Stedet for at tænke , "Jeg har brug for at tjene flere penge " tænke , "hvad er det første skridt til at tjene flere penge ? " Denne første skridt kunne være " forske ledige job på internettet " eller " planlægning en aftale med et universitet indlæggelser rådgiver for at stille spørgsmål om at gå på college "eller " lære måder at bruge mindre . " Sig til dig selv at fokusere på én opgave ad gangen , indtil projektet er afsluttet .Give dig selv masser af tid til at fuldføre opgaver og forbereder sig grundigt for eventuelle belastende støder kan også hjælpe med at mindske stress . For eksempel , hvis du har svært ved at komme op om morgenen for at gå til klasse sørg for at gøre dit hjemmearbejde aftenen før og pakke alle de noter og lærebøger du har brug for dagen i en rygsæk , så du vil ikke blive skyndte før klassen tid .

Support Network


En støtte netværk af familie og venner kan tilbyde deres perspektiver og strategier for coping og tilpasning , og giver dig meget tiltrængt påskønnelse og kammeratskab . Ofte under stressede situationer, har folk en naturlig tendens til at trække i sig selv og afskære deres støtte netværk . Undgå dette, planlægge og regelmæssige møder med betroede venner . Om nødvendigt kan planlægge regelmæssige "date nætter " med en ægtefælle eller væsentlige andre og spille datoer med børn . Hvis du føler, du ikke har en veletableret støtte netværk , prøve at deltage i en organisation , velgørende eller enkelt gruppe . Hertil kommer , at kontakte overveje en licenseret professionel , såsom en psykolog , psykiater eller terapeut , som kan hjælpe dig med at objektivt se på din situation og give dig vejledning .

Ineffektiv mestringsstrategier


Ovenstående strategier for at fremme sunde coping og tilpasningsstrategier , men pas på ineffektive og skadelige strategier . Strategier for at undgå omfatter brug af potentielt skadelige stoffer som alkohol , koffein eller ulovlige stoffer , langer ud efter andre i vrede , liggende til dig selv om situationen og fratagelse indad . Disse strategier ofte kun tjene til at øge stress og fastholder problemet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.