detox & Rehab programmer

Afvænning og rehabiliteringsprogrammer hjælpe en person stoppe deres misbrug og tage kontrol over deres liv . DrugDetox. com anbefaler, at blandede kommission om akkreditering af Healthcare Organizations-( JCAHO ) akkrediteret faciliteter anvendes for at sikre kvaliteten af pleje

Grundlæggende


Der er faciliteter , der letter afvænning og rehabilitering af nogen misbruger alkohol eller narkotika . Ifølge RecoveryConnection. com , du ønsker at finde programmer , der tilbyder omkring -the- clock lægeligt tilsyn , personale, der har erfaring med narkotika afvænning , en human nedtrapning og behandling planer , der er individualiseret til den person, der søger hjælp .

Professionals


Et kvalitet afvænning og rehabilitering facilitet vil have godkendt medicinsk personale og professionelle rådgivere eller en psykiater . Det medicinske personale vil opfylde behovene hos den person, der søger behandling . Nogle anlæg har medicinsk personale , der kan administrere hurtig narkotika afvænning . Den alkohol /narkotika rådgiver eller psykiater vil guide den person , der lider af afhængighed på deres vej til inddrivelse gennem en behandlingsplan , individuelle og gruppe terapi og opdage og gennemføre ændringer i livsstil for at forebygge tilbagefald .

Narkotika


Der er en detox -og rehabiliteringsprogram for alkoholisme og næsten alle stofmisbrug derude . Eksempler kan nævnes kokain og crack , ecstasy , krystal methadrine og kodein .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.