forskellige årsager til stress

Stress er en konstant realitet i de fleste menneskers liv . Stress kan komme fra din økonomi , fra arbejde , fra sundhed og endda fra dem, du elsker mest. Ofte er der ikke meget , der kan gøres for at reducere eller undgå stress . Men nogle gange forstå kilderne til stress i dit liv kan give dig mulighed for at anerkende og acceptere dem med erkendelsen af, at uanset hvor trist ting kan synes , når du er midt i en negativ begivenhed , hvilket også vil passere .

Finances


Finansiel kilder til stress kan omfatte frygt for lønnedgang eller tab af arbejdspladser . Annullering eller forsøge at finde tilstrækkelige midler til feriesæsonen kan også være en væsentlig kilde til stress . Denne type af stress kan også bløder over i dit forhold til din partner , som en mangel på penge kan føre til uenigheder , hvordan man bruger de penge, du har . En 2008 rapport i Newsweek viser, at kvinder føler finansielle stress stærkere end mænd . Ifølge publikationen , 84 procent af kvinderne-i forhold til 75 procent af mændene-har i en undersøgelse, at økonomien fik dem til at bekymre sig .

Sundhed


Mens stress om ens egen sundhed er noget, vi alle skal beskæftige sig med , at samme type stress kan nå uhørte højder , når forårsaget af dårligt helbred af en elsket en . Bekymre sig om sundheden for din makker , barn eller forældre kan være en konstant dræn på din energi og ressourcer . En 2007-undersøgelsen sponsoreret af USA TODAY , ABC News og Gallup fandt , at 41 procent af medlemmerne af baby boom-generationen med forældre , der stadig er i live støtte dem i en eller anden måde .

relationer


Personlige relationer kan være en betydelig kilde til stress . Mens forholdet mellem forældre og børn og ægtemænd og hustruer er de mest typiske personlige relationer , kan de bidrage til stress , når anstrengt , en uenighed med en kollega kan være lige så stressende . Derudover kan stress skyldes forhold , der endnu ikke er begyndt . Hjælp af oplysninger fra en 2010 undersøgelse , Health. com rapporterede , at mænd , der lever i miljøer, hvor det er vanskeligere at finde en partner på grund af en mangel på kvinder lever cirka tre måneder mindre end mænd i miljøer med et større antal kvinder .

Afhængighed


Afhængighed kan danne fra stoffer som narkotika , alkohol og tobak , sammen med aktiviteter som spil og sex . Når en afhængighed overtager en persons liv , kan det begynde at diktere sine daglige aktiviteter og stamme hans økonomi og relationer . Den manglende kontrol bliver en enorm stressfaktor .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.