hvordan man kan leve sundt & triumf over modgang

Livet har kastet dig en kurve . Du har modtaget en diagnose af en alvorlig sygdom , eller du er pludselig blevet kastet ud i rollen som pårørende til en person med en terminal sygdom . Intet synes at virke længere , og der synes ikke at være nogen løsning på det nuværende dilemma . Du er korrekt, at der ikke er nogen løsning på dit gamle orden at tænke på . Liv, som du engang kendte det , ikke længere eksisterer . Du skal affinde sig med din nuværende situation og skabe et nyt liv plan, der vil gøre dig i stand til at finde fred , formål og mening midt i smerte og kaos .
1 .
Tag øjeblikkelig handling. Hvis du også er overvældet eller lammet af skræk , så spørg en betroet ven eller slægtning for at få hjælp til midlertidigt at overtage nogle af dine ansvarsområder og /eller ledsage dig til læger besøg . Få ekspertrådgivning fra de bedste sundhedspleje hold, som du kan finde og råd til. Det er også vigtigt at træffe passende foranstaltninger for at stabilisere og bevare så meget af dit tidligere liv som muligt . For eksempel , hvis du ikke længere kan gå , vil en motoriseret kørestol forbedre din mobilitet .
2 .
Lav wellness en prioritet i dit liv . Den mindste af ændringer kan gøre en væsentlig forskel når det drejer sig alvorlig sygdom . Begynde at spise mere frugt og grønt hver dag . Skære ned på dit forbrug af sukker , hvidt mel og andre høj-glykæmiske fødevarer . Disse fødevarer frigive glukose i blodbanen i et hurtigere tempo og kan forårsage stigninger i insulin og triglycerid niveau. Start en øvelse program og gradvist arbejde op til at gå , løbe eller laver andre fysisk aktivitet i en time tre gange om ugen .

3 .
Deal med din følelsesmæssige problemer . Når du bliver opmærksom på spændingerne i dit liv og finde mere effektive måder at håndtere dem , kan du frigøre energi til at bekæmpe din sygdom og leve et rigere liv . Prøv bøn eller en anden strategi , som vil hjælpe dig slappe af og håndtere mere effektivt med din nuværende udfordring . Release tidligere gør ondt , nag og andre negative følelser . Hvis du er en omsorgsperson , der er oprettet en tidsplan for den daglige pusterum . Hvis familiemedlemmerne er utilgængelige eller uvillige til at hjælpe , leje en betalt omsorgsperson .
4 .
Giv dig selv lov til at begræde din gamle liv . Det er normalt at græde , skråle og føler ulykkelig efter en uventet diagnose . Til sidst , vil du roligt ned og begynde at acceptere din nuværende virkelighed . I begyndelsen kan du føle tom , forarmet og ude af stand til at gøre meget ud over at få op og sætte den ene fod foran den anden . Vær tålmodig og i sidste ende vil du finde modet til at foretage nye planer .
5 .

Sæt nye mål . Efter at have modtaget en diagnose , er der en tendens til at leve betinget . Du kan finde dig selv at trække i parforhold, og nægter at foretage langsigtede forpligtelser . I deres bog " Kom godt igen , " Carl Simonton og Stephanie Matthews-Simonton rådgiver deres patienter til at indstille tre måneder , seks måneder og et års mål . Uanset dine omstændigheder , identificere områder, hvor du skal tage affære. Du kan finde formål og mening i livet , uanset hvor begrænset eller omdannes , at livet kan være .
6 .
Find nye rollemodeller og støtteordninger . Deltage i en støttegruppe og deltage i regelmæssige møder . Deltag i går , løber og andre fund-raising aktiviteter arrangeret af disse grupper . Holde sig orienteret om den seneste udvikling og blive en fortaler for din egen pleje eller den, din elskede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.