3 faser af sorg

Når folk lider et tab , de gennemgår en sorgproces , der hjælper dem med at håndtere deres tab eller frygt . Død af en elsket en eller kæledyr , en ulykke , en sygdom eller en livstruende ændre tilstand kan medføre, at folk sørge . Hver fase af sorg , er defineret ved en dominerende følelse . Den sørgende Processen er ikke mejslet i sten : . nogle mennesker kan ikke lide gennem hvert trin , og andre kan fremskridt gennem de faser i forskellige rækkefølger

Denial


benægte eksistensen af et tab eller nedtoner alvoren af en situation er én måde , hvorpå folk forsvare sig mod deres følelser . De kan isolere sig at undgå at diskutere et tab , eller de kan nægte at tro, at situationen er reel . Benægtelse er ledsaget af følelsesmæssig afstumpethed , hvor en enkelt føler udsendte eller følelsesmæssigt væk. ( Se Referencer 2) Benægtelse er en almindelig metode til selvforsvar , fordi det giver folk mulighed for at skubbe deres følelser væk, og foregive, at en ubehagelig situation ikke eksisterer .

Vrede og depression


Folk, der lider af sorg ofte bliver meget vred på verden omkring dem . De forsøger at placere skyld eller har vredesudbrud på andre . Dette kan medføre pres på relationer , til trods for , at de kan ikke indse arving vrede stammer fra sorg . En følelse af håbløshed kan også definere denne fase af sorg . ( Se Referencer 2) Folk kan føle sig overvældet af deres følelser , eller de kan føle sig fortabt, alene og hjælpeløs . Folk i denne fase kan lide af depression og kan blive trukket tilbage .

Accept


Når vrede , fortvivlelse , sorg og depression forsvinde, kan folk begynde at acceptere deres tab og komme videre med deres liv . På dette tidspunkt mindske overvældende følelser og enkeltpersoner begynder at føle håb igen . De accepterer deres tab og begynder at indse, at de kan sætte deres sorg bag sig . De kan endda lede efter positive resultater eller måder , de kan være klogere eller stærkere på grund af deres erfaringer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.