Hvordan afslutter jeg angst drømme ?

Søvn er formodes at være foryngende , men det kan være svært at få resten din krop har brug , når angst plager dine nætter såvel som dine dage . Ifølge Sara Mednick , en forsker ved University of California i San Diego , citeret i " Reader 's Digest , " en god nats søvn er en stress modgift . Foruroligende drømme forårsaget af stress kan fortsætte med at forværres som din søvnkvaliteten lider . Nøglen til at komme af med angst drømme beskæftiger sig med kilden til din dagtimerne stress
1 .
analysere, hvilken type angst drømme du har . Ifølge " Self " magasin , falder stressende drømme til en af fem kategorier . I uforberedthed drømme , kan du blive farende for at fange et fly , blot for at indse, at du har forladt din billet derhjemme , eller du kan drømme , at du tager en test , du glemte at studere for . Nogle drømmere erfaring afmagt , hvor de forsøger at flygte fra en trussel eller skrig , men finder , at de ikke kan bevæge sig eller gøre en lyd . Andre drømmer om naturkatastrofer eller erfaring tab . I et tab drøm , kan du miste dine tænder eller vidne død af en elsket . Nogle mennesker har afbrydelse eller hindring drømme , hvor en blokade holder dem fra at flytte fremad , eller en latterlig sæt af omstændigheder efterlader dem desorienterede og forvirrede . " Self " magasin giver som eksempel en kvinde, der drømte hun var gravid , vandrede alene i ørkenen .
2 .
Vurder dit vågne liv til at fastslå årsagen til din drøm og fastsætte problem . Mange perfektionister drømmer om at være uforberedt , fordi de arbejde tæt sammen med ydeevne med deres selvværd . Løsningen er at give dig selv tilstrækkelig tid til at forberede og derefter tvinge dig selv til at skifte dit sind fokus på andre tanker og aktiviteter . Indser, at der kun er så meget du kan gøre for at kontrollere udfaldet af en situation , og at bekymrende vil ikke gøre noget , men forstærker op dit stressniveau .

3 .
Lav en plan om hvordan du kan få dig på sporet , hvis du har afbrydelse eller hindring drømme . Du har sandsynligvis føle, at noget i dit liv har tvunget dig væk fra den rette vej . Måske har du ikke fik dit drømmejob , eller du har undladt at komme ind grad skole . Kortlægge dine næste skridt tjener som en påmindelse om , at du har kontrol over dit liv 's ledelse , og vil sætte din dårlige drømme til at hvile .
4 .
Tal ud frygt med en ven eller et familiemedlem medlem, der er gjort det gennem en stressende situation, hvis du har tabt drømme , en indikator , som du er bekymret for tab eller store ændringer i det virkelige liv ( for eksempel , at få afskediget fra arbejde ) . Se, hvordan hun klarede sig kan give dig selvtillid til at beskæftige sig med noget som helst resultat , positive eller negative .
5 .

Tag en hård se på det store valg i dit liv , hvis du har afmagt drømme , et tegn på , at du står over for en betydelig , stressende beslutning . Skriv ned fordele og ulemper ved hver af dine valg og snakke ud dine bekymringer med en betroet ven eller et familiemedlem .
6 .
Lav en liste til at prioritere næste dags opgaver , før de går til seng , især hvis du drømmer om tornadoer , oversvømmelser eller brande . Naturkatastrofe drømme betyder normalt , at du er overvældet af en mile-lange to-do liste . Beslut hvilke ting du kan tage sig af i morgen , og hvad vil nødt til at vente . Uddelegere dele af din last til andre , hvis det er muligt .
7 .
Giv dig tid til at nyde favorit hobbyer eller tidligere tider . Ifølge en undersøgelse foretaget af University of South Australia og University of Rotterdam rapporteret i " Reader 's Digest " magasin , folk der har tilbragt mere tid i fritiden behandlet bedre med stress på arbejdspladsen og fik bedre kvalitet søvn .

8 .

Sæt dit livs stressfaktorer i perspektiv . Ifølge en meningsmåling fra American Psychological Association citeret i " Reader 's Digest , " fire af de 10 øverste årsagerne til stress er relateret til penge . Hvis du kan nøjes med mindre , kan du reducere angst forbundet med klatring virksomhedens rangstige . Vær god ved dig selv og aflaste ikke- kritiske opgaver , hvor du kan . Begræns dit vagtperioden ved at slukke mobiltelefoner og udlejning email vente , når man tager nogle off for dig selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.