Hvordan kan jeg begår en bipolar søskende ?

Bipolar lidelse forårsager intens humørsvingninger , der spænder fra euforisk højdepunkter til håbløs depression . Det kaldes manio-depressiv lidelse . Det er en kronisk sygdom , men kan styres med behandling , herunder medicin og psykologisk rådgivning . Måske du har mistanke om din søster er bipolar , eller hun er for nylig blevet diagnosticeret eller ikke behandles . Måske hun nægter behandling . Nogle patienter kan have behov for at være forpligtet til en mental sundhed facilitet skal stabiliseres
1 .
Vælg et anlæg med grundlæggende akkreditering . Behandlingscentret skal angive licens ( normalt ved Department of Health ) og i øjeblikket akkrediteret af den blandede kommission om akkreditering af Healthcare Organizations .
2 .
Stil spørgsmål . Forskning forskellig behandling faciliteter . Hvad er den gennemsnitlige liggetid ? Hvad koster ? Spørg andre spørgsmål , der kommer til at tænke på . Tal med anden behandling " kandidater "om deres erfaringer.

3 .
Spørg din søster til at gå frivilligt . Vælg en tid, hvor hun er rolig at bede hende om at gå til behandling . Nogle kan være klar til at gå med det samme . Lad patienten vide, at du vil tage sig af hende " løse ender " ( pleje af kæledyr , skole arbejde , osv. ), således at hun føler hun er fri til at gå til behandling, uden at forpligtelserne i hjemmet .
4 .
Har din søster begået af retskendelse , eller forældrenes samtykke . De, der har fået ind i problemer med loven på grund af stofbrug eller voldelig adfærd kan bestilles i behandling af en ret som en del af deres straf . I det sidste årti , har næsten 20 stater har udvidet kriterierne for forpligtelsen til at angive hospitaler , ifølge en artikel af Jonathan Walters . Nogle stater er også gennemførelsen af andre kriterier , såsom mental sundhed historie og manglende evne til at drage omsorg for sig selv , at beslutte hvorvidt der skal begå en voksen til en mental sundhed facilitet .
5 .

Hvis din søster er en mindre ( et barn , der endnu ikke har nået en alder af 18 år ) , kan en forælder eller værge lovligt forpligte hende til et psykiatrisk hospital til behandling . Hvis din søster er 18 år eller ældre , kan du ikke tvinge hende til at søge behandling . Men hvis din søster viser tegn på at være en fare for sig selv eller andre , kalder myndigheder, der kan være i stand til at vende patienten over til et hospital for en 24-til 72 -timers evaluering

. Tips og advarsler


 • Behandling af bipolar er en livslang forpligtelse --- selv efter endt behandling . Ifølge Mayo Clinic , blandt de største bekymringer med bipolar lidelse er de negative konsekvenser af risikoadfærd og stof-eller alkoholmisbrug . Venstre ubehandlet , bipolar lidelse kan føre til finansielle og juridiske problemer , isolation , forholdet problemer og endda selvmord .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.