Hvordan kan jeg opbygge selvværd og stolthed ?

Tillid er en attraktiv egenskab , men hvis du ikke har det , er det svært at fake det . Selvværd og stolthed er hvad der gør en selvsikker person , så det er vigtigt at bygge både op . Ændring af din opfattelse af dig selv tager tid , men det er muligt . Det er en daglig udfordring at ændre de interne opfattelsen du bygget op af dig selv i årevis . Når du har hjulpet opbygge dit selvværd og stolthed , vil du føle dig som en helt ny , selvsikre person

Du skal bruge: .
Notesblok
Pen .
Papir .1 .
Omgiv dig med venner og familie , som støtter dig og se det bedste i dig . Slip af negative relationer , som kan sænke selvværd . Relationer med mennesker , der fornærmer dig eller sætte dig ned er kendt som " giftige " relationer .
2 .
Lav en liste over ting , du kan lide ved dig selv , både fysisk og personlighed-klogt. Prøv ikke at være ydmyg , når du udfylder denne øvelse . Det er for dine øjne alene, og du bør ikke flov til at komplimentere dig selv .
3 .

Spørg venner og familie til liste dine positive kvaliteter . Du kan stadig usikre gøre dette , men du skal stole på din familie og venner til at hjælpe med at opbygge dig op . Forklare dem, at du forsøger at vinde tillid og deres feedback vil hjælpe dig .
4 .
Skriv ned disse kvaliteter på ark notesblok papir. Begræns en positiv kvalitet per ark .
5 .
Placer post -it sedler omkring forskellige områder af dit hjem og kontor , hvor du kan se dem hver dag . De skal tjene som positive bekræftelser til at opbygge dit selvværd og stolthed . Ikke bare forbi bekræftelser . Stop , tage et minut til at tage i , hvad noten siger . Gør denne øvelse til at hjælpe dig igen træne din hjerne til at være positive i stedet for negative

6
Skriv ned alle dine personlige resultater og præstationer . inkluderer arbejdsrelaterede resultater eller personlige dem . En bedrift inkluderer alt fra at få en forfremmelse på arbejde for at hjælpe vinde din voksne softball liga spil . Placer listen på et sikkert sted .
7 .
Se på listen , hver gang du står over for et tilbageslag eller føler dig selv at blive negativ . Ikke forklejne de resultater , når man ser på listen . Selv om de er små bedrifter , vil de minde dig om tidspunkter, hvor du følte dig godt tilpas.
8 .

Stop sammenligne dig selv med andre . Det er en nem måde at sakke agterud i forsøget på at opnå selvværd og stolthed . Fokus på dit eget sæt af mål og personlig succes , i stedet for at forsøge at bruge en anden persons bedrifter at få dig til at føle dårlig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.