aktiviteter til undervisning mestringsstrategier til ungdommen

Teenagere har brug for at udnytte klare færdigheder, når kæmper med vrede , stress og /eller afhængighed . Unge står over for en masse små stressende begivenheder på en gang kamp mere end en teenager der beskæftiger sig med en større begivenhed , ifølge Focus Adolescent Services . Teenagere kan blive udsat for stress på grund af peer , familie eller skole problemer . Undervisning mestringsstrategier til unge hjælper unge beskæftige sig med dag-til-dag stressfaktorer i deres liv .

Lav en liste


Har teenagere skrive en liste over områder af livet , som de forsøger at kontrollere . Ud for hvert punkt på listen , skal de skrive om de kan kontrollere det eller ikke kan kontrollere det . Derefter få dem lave en helt ny liste, som kun de elementer, de ikke kan kontrollere . Få dem til krøller det stykke papir og smide det i skraldespanden . Dette viser teenagere , at de skal give slip på de områder , som de ikke kan kontrollere.

Tælle


Ifølge misbrug og psykisk sundhed Service Administration , undervisning en teenager at tælle til ti hjælper med at styre stress . Hvis en teenager er vred , lære ham at tælle til ti når du tager et dybt åndedrag . Dette gør det muligt teenager til at tænke om problemet , før det bliver for stresset eller vred .

Collage


Fremme af en teenager til at lave en collage , der beskriver stressende begivenheder vil give en positiv coping færdighed . Den unge skal skære billeder ud af et blad , der afspejler de områder, der forårsager stress i hendes liv . Under hvert billede , skal teenageren skrive, hvad stressende begivenhed billedet beskriver . Diskuter med den unge , hvordan fuldføre en hands -on projekt hjalp hende lindre stress .

Team Sport


Holdsport hjælpe unge lærer, at de kan læne sig op ad hinanden for at hjælpe med problemer . En holdsport som basketball vil give de unge en afsætningsmulighed for deres stress . I slutningen af sporten , drøfte, hvordan hvert enkelt medlem har arbejdet sammen , mens du spiller . Derefter diskuterer hvorledes hvert enkelt medlem af teamet kan bruge kolleger til at hjælpe i stressede situationer .

fredfyldt sted

Denne klare færdighed tilskynder unge til at praktisere hvile . Tænd musik i baggrunden. Fortæl teenagere til at lukke deres øjne og tænke på deres favoritsted . Dette vil hjælpe teenagere fjerne deres sind fra negative situationer og fokusere på et fredfyldt sted . Bagefter drøfte med teenagere , hvordan bruge et par minutter hver dag i resten vil fokusere deres sind og eliminere stress .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.