føderale love, der kræver mental sundhed tjenester

Den føderale regering har ikke mandat til , at forsikringsselskaberne giver mental sundhed behandling , selv om har implementeret paritet love til fremme adgangen til sådanne tjenester . Paritet kræver forsikringsselskaberne de samme fordele for psykisk sygdom og stofmisbrug som for andre medicinske spørgsmål , herunder besøg begrænsninger , selvrisikoen og co-betalinger .

Den Mental Health Parity Act of 1996 ( MHPA )


Den MHPA krævede , at patienter , der lider af psykisk sygdom skal gives samme niveau af ydelser og dækning som medicinsk eller kirurgisk fordele, som tilbydes af en gruppe sundhedsplan . Dette føderale krav kun gælder , hvis en forsikringsgiver tilbyder mental sundhed dækning . Selv om MHPA ikke kræver denne dækning , mange statslige love kræve, at leverandører omfatte mental sundhed tjenester i deres dækning planer . MHPA omfattede ikke stofmisbrug som berettiget til paritet krav og små arbejdsgivere med mellem 2 og 50 ansatte er fritaget fra dette krav .

Den Mental Health Paritet og Narkotikamisbrug Equity Act of 2008 ( MHPAEA )


Den MHPAEA udvidede på MHPA ved at medtage stofmisbrug som en del af tjenester , der skal på lige fod med andre fysiske lidelser . Men , som med MHPA , denne lov kun kræver paritet , hvis en sundhedsplan giver mental sundhed eller stofmisbrug dækning . Under MHPAEA , skal forsikringsselskaberne også afsløre årsagerne en patient nægtes behandling , hvis det konstateres , at patienten krævede mental sundhed eller stofmisbrug behandling .

Børns sygesikring program Reauthorization Act of 203C/h2 > I 202C præsident Obama underskrev Børns Health Insurance Program ( CHIP ) Reauthorization Lov af 202C en føderal sundhedsprogram for børn, som ikke har råd til privat sygeforsikring , men er ikke indkomst-er berettiget til Medicaid . De Reauthorization pålagte krav om, at alle statslige CHIP programmer giver paritet mellem psykisk sygdom og stofmisbrug og fysiske forstyrrelser . Den Reauthorization forbyder forsikringsselskaberne at begrænse psykisk syge og stofmisbrugere krav og begrænsninger mere end generelle fordele , såvel som ved hjælp af særskilte berettiget krav til psykisk syge og stofmisbrugere tjenester .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.