gruppe proces teknikker til rådgivning

Gruppe terapi har til formål at fremme personlig udvikling og hjælpe folk arbejde gennem potentielle eller aktuelle problemer , ifølge hjemmesiden koncernen Psykoterapi . Denne form for terapi hjælper kunderne arbejde gennem problemer i parforholdet , som terapien selv kræver , at kunden deltager i parforhold . En rådgiver , der forstår effektive teknikker giver et vigtigt element i udviklingen af en terapi -gruppe. Seks gruppe terapi teknikker tilskynde gruppen mod personlig vækst og velvære.

Aktiv Lytning


Aktiv lytning kræver , at hver gang et gruppemedlem aktier, de andre medlemmer lytter ordentligt og stille spørgsmål. Denne praksis fremmer åben kommunikation og giver hver gruppe medlem at føle sig trygge i miljøet . Gruppens medlemmer skal afgøre i starten af gruppen , om de vil rejse hænder til at stille spørgsmål eller bare bede dem direkte .

Skæring Off


Denne teknik gør det muligt for rådgiveren for at stoppe en samtale , hvis det veers off emnet . Justitsråden skal afgøre, hvornår det vil gavne gruppen for at bruge denne teknik . Hvis et gruppemedlem veers off emnet , men aksjer noget af betydning , kan det ikke være til gavn for gruppen at afskære samtalen . Men hvis et gruppemedlem konstant veers ud på et andet emne , afskære tilskynder gruppens effektivitet .

Øjenkontakt


Denne gruppe proces teknik skal opstå på den første dag i den gruppemøde . Gruppens medlemmer delt i grupper på to , så hvert medlem ser på sin partner i øjnene i 30 sekunder. Efter dette bør gruppen rotere indtil hver person partnere med alle i gruppen . Øve øjenkontakt med til at opbygge tillid i gruppen indstillingen .

Dyads


Den Dyad teknik par medlemmer af gruppen sammen . Et medlem spiller rollen som den rådgiver , og den anden spiller rollen som klient. Efter 15 minutter bytte om på rollerne . Denne praksis lærer medlemmer af gruppen empati , som de lytter til deres partner problemer .

lederrolle

Hver gruppe medlem kan påtage sig rollen som leder i gruppen ved at tilbyde rådgivning eller bekymring for at et andet medlem . Da gruppen skrider frem, kunder begynder at se til deres jævnaldrende til empati snarere end blot vejleder . Ifølge hjemmesiden Mental Help , giver denne praksis kunderne at have en bred vifte af mennesker, der hjælper i deres problemer .

End -of -Group kommentarer

Ved udgangen af hvert møde , bør gruppen bruger fem minutter diskutere , hvordan gruppen session gik . Denne teknik gør det muligt for gruppemedlemmer at føle, at de deltog i deres egen behandling . Hvert medlem skal dele feedback om sessionen . Rådgiverne skal tage hver kommentar hensyn til at forbedre den næste gruppemøde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.