hvordan du definerer opførsel forvaltning

Definitionen af adfærd forvaltningen afhænger i nogen grad på de omgivelser, hvori den praktiseres . Ifølge " Behavior Management : A Practical Approach for Educators " , er opførsel forvaltning " alle de handlinger og bevidste inactions at øge sandsynligheden mennesker , individuelt og i grupper , skal du vælge adfærd, der er personligt tilfredsstillende , produktive og socialt acceptabelt . " En Florida Department of Juvenile Justice offentliggørelsen definerer opførsel ledelse som " anvendelse af strategier og teknikker til at ændre en persons handlinger . "

Baggrund


opførsel management stammer fra opførsel modifikation teorier . Ændre vaner opererer på den forudsætning, at adfærd , der er belønnet vil stige , mens adfærd , der resulterer i negative konsekvenser vil falde . Understreger derfor ændre vaner ændrer specifikke adfærd ved at anvende positive og negativ forstærkning , mens adfærd ledelse fokuserer på at opretholde orden i en gruppe indstilling .

Approaches


Undervisere har tendens til at fremme den studerendes selvforvaltning , det er , at øge den studerendes lyst og evne til at handle i en pro-social måde fra en intern bevidsthed om rigtigt og forkert . Studerende opfordres til at deltage i forhandlingerne adfærd kontrakter med deres lærere for at lære dem at overvåge deres egen adfærd og belønning selv for at nå deres egne mål .

Teknikker


Både lærere og correctional facilitet personale finde adfærd lederevner til være meget vigtigt at opretholde orden og give den struktur der er nødvendige for at lære at finde sted . Forstærkning , eller anvende konsekvent følger for fremme eller hæmme adfærd , er en teknik . En anden stærk teknik er modellering . Modeling indebærer læreren vise den unge den ønskede adfærd , såsom at vise respekt , at løse konflikter på fredelig vis og være fair .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.