hvordan man får certificeret som en ADHD coach

Det er anslået, at mere end otte millioner voksne lider af Attention Deficit Hyperactivity Disorder , en hjernesygdom , der ofte udvikler ud af barndommen Attention Deficit Disorder og påvirker adfærd , ifølge National Institute of Mental Health . ADHD er beskrevet som en betingelse , hvis de ramte er hyperaktive og impulsive mennesker, der kan være let distraheret , ofte mangler detaljer . De kan springe fra aktivitet til aktivitet uden at fuldføre opgaver og kæmpe for at behandle instruktioner . Dem med de uroligheder kan glemme aftaler eller har svært ved ankommer til steder til tiden .
Nogle voksne med ADHD . konsultere en coach til at hjælpe dem med at bevare organisation på arbejdspladsen og i deres personlige liv

Du skal bruge: .
Visitkort


1
afslutte en uddannelse kursus . Der er ingen nationale forbund, som tilbyder en universel certificering eller eksamen for at blive en coach for dem med ADHD . I stedet har flere velrenommerede virksomheder tilbyder private kurser og udstede deres egne certificeringer . Nogle af disse virksomheder har kunnet tilbyde deres tjenester for omkring et årti , hvilket er en betydelig periode , i betragtning af , at ADHD . var ikke en sygdom , der var almindeligt kendt blandt den brede befolkning indtil midten af 1990'erne . Mange af disse coach- uddannelse selskaber tilhører den forening ADHD coaches eller søge credentialing gennem International Coach Federation ( ICF ) , og du måske ønsker at tilmelde sig kurser af virksomheder , der er tilknyttet disse grupper .

2 .
Praktikant med en psykolog eller med en praktiserende ADHD coach . Før åbne din egen konsulentvirksomhed , søge praktik med fagfolk , der arbejder med ADHD -klienter . Ikke alle med sygdommen lider under de samme symptomer . Hvad er lært i klasseværelset bør suppleres med en real- verden practicum . Dig mange ønsker også at deltage i professionel coaching konferencer .
3 .
Tilmeld dine ydelser på flere online- databaser . ADHD Coaches Organization hjemmeside lister busser til rådighed af staten .
4 .

Annoncer dine tjenester til vejledere og terapeuter på skoler i dit område . Disse fagfolk kan gå langs dine kontaktoplysninger til studerende, der ønsker at få mere kontrol over deres akademikere .
5 .
Opret et partnerskab med vikarbureauer i byen . De kan give dig mulighed for at give foredrag og workshops , der appellerer til potentielle medarbejdere , der lider danner lidelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.