hvordan man kan flytte en søvn cyklus

Uanset om du er ved at flytte til en anden arbejde skift , rejser til en anden tidszone eller bare beskæftiger sig med sommertid , flytter din søvn cyklus kan være en udfordring for mange mennesker . Takket være videnskab , har vi fundet en række kontrollerbare faktorer, der gør overgangen meget lettere og mindre stressende
1 .
Forhøjelse lyseksponering , så snart du vågner . Deres interne rytme baserer sig på at vågne op , når solen er oppe og gå i hvile og søvn tilstande som solen går ned . Når du vågner , udsætte dig selv for en masse lys , selvom du er nødt til at skele dine øjne i første omgang. Dine øjne vil justere og din krop vil få besked om, at det er på tide at vågne op . Efter at gøre dette for et par dage til en uge , vil din krop få det budskab, denne tid af dagen er morgen .
2 .
Fraførsel lyseksponering en time eller to før du går til seng . Før du går i seng , begynder at dæmpe lyset . Bruger små lamper i stedet for lyse loftslampe . Dette vil sende din hjerne og din krop budskabet om, at det er på tide at begynde at en nedlæggelse af en natlig hvile .

3 .
Må ikke se fjernsyn eller surfe på internettet, inden sengen . Udsætte dig selv for den stærke belysning af tv -og computerskærme nederlag formålet med faldende lyseksponering natten . Sådan en høj koncentration af skarpt lys , der kommer på dine øjne vil forvirre din hjerne og gør falde i søvn vanskeligere .
4 .
Skift dine spisevaner . Må ikke spise i 12 til 16 timer før din nye vågne tid . Denne simulerer aften tid efter middag, og sengetid . Når du vågner op på din nye morgen tid , spise en god , nærende måltid for at få din krop i gang . Dette vil give et endnu stærkere signal til din krop , at det er tid til at få dagen i gang. Sommetider dette trick virker på så lidt som én dag.

gode råd og advarsler • Hvis du har problemer med at falde i søvn i løbet af din nye natten , så prøv at tage en over -the-counter sove støtte omkring 30 minutter før sengetid . Gøre dette for et par nætter eller en uge på de mest for at undgå afhængighed .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.