jobbeskrivelse skolebaserede mental sundhed case manager

Mellem skole og gymnasieelever sommetider vise adfærdsmæssige eller psykologiske problemer , der kræver analyse eller medvirken af en professionel . En skole baseret mental sundhed case manager forbinder studerende med erhvervsdrivende, som yder disse tjenester . Baseret på data fra Løn Expert , som i 2009 en skole baseret mental sundhed case manager i USA arbejdsindkomst en årlig indkomst mellem $ 28,868 og $ 38,690

job opgaver


Den primære opgave case manager er at identificere de studerendes psykologiske og adfærdsmæssige problemer . Hun mødes med studerende i grupper eller enkeltvis for at drøfte problemer og tilbyder henvisninger til hjælpe med at løse dem . Hendes job kræver føres registre af samspillet . Hvis bistand fra andre fagfolk er påkrævet , hun arrangerer relevante møder .

Skill Krav


Evnen til at rådgive studerende med empati og påberåbe ærlig knudepunkter er påkrævet . Nøjagtig dokumentation færdigheder er påkrævet . Insight er forpligtet til at henvisninger til fagfolk , hvis kvalifikationer kan løse de enkelte elevs behov .

Preferred Baggrund


En bachelorgrad i det sociale arbejde , psykologi eller rådgivning er påkrævet . Erfaring i ungdommen eller familierådgivning er ønskeligt . Baggrund arbejder i et pædagogisk miljø er et plus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.