psykologiske virkninger for at overleve en naturkatastrofe

De psykologiske virkninger for at overleve en naturkatastrofe kan variere fra ingen bemærkelsesværdige effekter til virkninger , som er alvorlige og liv ændre . I fortiden , individuelle symptomer på psykisk lidelse som følge af en naturkatastrofe , er ofte samlet i større lidelser . Forståelse af nogle af virkningerne af overlevende en naturkatastrofe kan hjælpe overlevende og redningsmandskab forstå og forberede sig til potentielle indirekte konsekvenser.

Post Traumatisk Stress Disorder


Post Traumatisk Stress Disorder ( PTSD ) er en paraply diagnose, som indeholder nogle , eller alle , af en række andre typer af lidelser . Betragtes som en angst , PTSD kan også omfatte aspekter af depression , generaliseret angst , og sove forstyrrelser , blandt mange andre . Symptomerne kan omfatte flashbacks , mareridt og påtrængende skræmmende tanker . Andre symptomer kan omfatte undgå tilsvarende områder steder, hvor katastrofen indtraf , følelsesmæssig afstumpethed , og et tab af interesse for tidligere fornøjelige aktiviteter . I nogle tilfælde omfatter PTSD symptomer følelser af hyper-årvågenhed eller edginess .

Angst


Selvom PTSD betragtes som en angst , der er andre former for angst , såsom generaliseret angst ( GAD ) . Ud over PTSD , kan naturkatastrofer resultere i stigninger i GAD . Symptomer på GAD omfatter følelser af angst , der er stærkere end en situation generelt warrants. Ofte , folk med GAD anerkende, at følelser af angst er stærkere end nødvendigt . Specifikke symptomer kan omfatte en manglende evne til at slappe af og problemer med ophold i søvn eller falder i søvn . Mennesker med GAD ofte er lettere forskrækket end andre , har mere svært ved at koncentrere og ofte føler sig mere træt end andre mennesker .

Depression


Depression , enten alene eller som et resultat af en naturkatastrofe , kan forekomme både som en bestanddel af PTSD og på egen hånd . Symptomerne på depression kan variere meget . Generelt imidlertid mennesker, der lider af klinisk depression rapport følelser af sorg eller ulykke . Deprimerede mennesker er undertiden irritabel og bliver vred over mindre sager . Blandt depressioner mange andre potentielle symptomer er ubeslutsomhed , distraktioner , træthed , tab af energi , søvnproblemer eller sover for længe , ændringer i appetit , ændringer i sex , og grædeture ikke forbundet med en bestemt begivenhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.