Hvordan kan jeg blande 5- HTP med fluoxetin ?

Ifølge den Intelegen web artiklen om 5- HTP , dette tillæg naturligvis øger serotonin niveauer, neurotransmittere i hjernen, der er ansvarlig for at opretholde en rolig og stabil stemning . Dens startdosis er generelt 25mg, og hvis det tages på eget for sin antidepressive effekt , kan denne øges til 200 mg eller 300 mg .
5- HTP kan findes i de fleste helseforretninger , og er blevet en husstand navn som " naturens Prozac . " Det virker forskelligt på Fluoxetin ( Prozac ) ved at øge hjernens egne serotonin niveauer. . receptpligtig antidepressiva såsom fluoxetin virker ved at hæmme hjernens serotonin reuptake processer , som nedbryder serotonin

Du skal bruge:
Din recept dosis af fluoxetin
. De oplysninger folder , der følger med fluoxetin .
1 flaske 25mg 5- HTP kapsler .
En dagbog .

reflektere over din nuværende medicinering Regime


1 .
Læs informationsbrochure , der følger med din fluoxetin , at blive fortrolig med den dosis du er på , potentielle bivirkninger , risici for interaktioner med andre ordinerede og " naturlige " stoffer .
2 .
Skriv ned ad en syg effekter, som du har oplevet på fluoxetin . Tal med din læge eller psykiater om eventuelle negative bivirkninger , eller hvis det ikke ud til at virke for dig .
aldrig afbryde eller ændre den dosis du tager , uden godkendelse fra din mentale sundhed psykiater .

3 .
Start 5- HTP med en lav dosis på 25 mg ved sengetid , at fremme en god nats søvn . Lav serotonin niveauer er forbundet med en lav melatonin niveauer , et kemikalie i hjernen , der fremmer søvn . Under 5- HTP ved sengetid kan styrke serotonin-styrke indsats fra fluoxetin, bidrage til at genoprette en normal sengetid mønster .
4 .
Hvis din søvn er blevet bedre, men du føler at din Stemningen kunne være lysere , tage en ekstra 25mg 5- HTP i morgen .
5 .

Vurder dit mentale velbefindende , at være opmærksom på tegn på uro, håbløshed , angst , weepiness Og manglende motivation . Monitor dig selv for fysiske symptomer såsom rysten , migræne , kvalme /mavebesvær , feber , søvnløshed og svimmelhed .
6 .
Hvis søvn og humør er gode , en kombination af 5- HTP og fluoxetin er passende . Opretholde den under vejledning af en læge eller ernæringsekspert .
7 .
Hvis fysiske symptomer opstår som svimmelhed , desorientering , kvalme /opkastning , hjerne " zaps " ( fornemmelse af elektrisk stød i hjernen ) , hjertebanken eller feber , stoppe med at tage 5- HTP straks , og konsultere en læge , der informerer hende, at du har taget begge medikamenter sammen .

gode råd og advarsler


 • Starten af fysiske symptomer kan tyde Serotonin syndrom , der skyldes overproduktion af serotonin . Altid udvise forsigtighed , når der tilføjes " naturlige " stoffer til en ordineret medicin regime . Naturlige produkter er en klasse af medicin , at kroppen reagerer på som kemikalier . Der er altid en risiko for , at disse kan interagere med lægeordinerede medicin såsom fluoxetin
 • Disclaimer : . Oplysningerne i denne artikel er til uddannelsesmæssige formål og bør ikke anvendes til diagnose eller at guide behandling uden udtalelse fra en sundhedsprofessionel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.