Hvordan kan jeg støtte nogen , der lider af PTSD eller er bipolar ?

Dem, der lider af post-traumatisk stress disorder ( PTSD ) eller bipolar lidelse har brug for akut hjælp . En familie, ven eller partner er normalt et centralt element i den relevante behandling og nyttiggørelse af den Lidende . Han kan ikke altid være villige til at søge hjælp eller endda , især i den person med bipolar lidelse , være opmærksom på at han har et problem . Den person nærmeste ved hånden kan nogle gange få den Lidende til at søge nødvendige lægehjælp

Post-Traumatic Stress Disorder


1 .
Udvikl din egen forståelse af PTSD . Forklar den Lidende , at omkring 30 procent af folk , der har oplevet eller været vidne til alvorlige traumer gå videre til at udvikle PTSD . Diskuter hendes symptomer , hvis hun er villig til at gøre det .
2 .
Lær at genkende symptomer på post-traumatisk lidelse . Spørg Lidende , hvis han har oplevet flashbacks eller mareridt . Observere ethvert misbrug af alkohol , eller ændringer i adfærd humør .

3 .
Tilskynde Lidende til at se sin læge . Støtte hende , da hun overværer behandling , som kan omfatte kognitiv adfærdsterapi . Hun bliver nødt til at deltage i flere møder og fuldstændig øvelser designet til at hjælpe hende klare symptomer på PTSD .

Bipolar lidelse


1 .
Lær om bipolar lidelse . Vær opmærksom på tegn på tilbagefald , såsom ekstrem humør og irrationelle adfærd . Tilbyder praktisk hjælp til dagligdags gøremål , som kan synes for meget at håndtere for mennesker der lider af bipolar lidelse .

to .
Tilskynde person med bipolar lidelse til at tage sin medicin . Dette er vigtigt at fastholde sin ligevægt og mentalt velbefindende . Opfordrer ham til at besøge sin læge på ethvert tegn på tilbagefald .
3 .
Anerkend dine egne behov for støtte og rådgivning . Det kan være foruroligende og udmattende at passe en person med et mentalt sundhedsproblem . Udforsk tilgængeligheden af støttegrupper for dem tæt på mennesker med en psykisk sygdom .

gode råd og advarsler • Hjælp din ven eller et familiemedlem for at få kontrol over sin sygdom ved at øge sin viden om den betingelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.