Hvordan starter jeg op kræft peer- støtte-grupper ?

Overvinde kræft kan være ensom . Et af de største problemer folk har , når der går igennem en sådan traume er ikke at have andre til at tale med , som oplever de samme ting . Det er her en kræft støtte gruppe kan være nyttig . Hvis der ikke er nuværende gruppe i dit område , kan du starte din egen med en gruppe af dine kammerater
1 .
Spørg din læge om hendes andre kræftpatienter . På grund af fortrolighed , kan du ikke få navne på folk, der er interesserede i at deltage i en støttegruppe , men din læge kan give dig mulighed for at placere materiale vedrørende gruppen på hendes kontor . Hvis din læge giver dig tilladelse , print op flyers annoncerer mødet , og læg dem i hendes venteværelse .
2 .
Kom i kontakt med sundhedspersonale . Kontakt uddannelses- eller sociale myndigheder i din lokale hospital for at se, hvad de eksisterende ressourcer er til rådighed . Mange gange disse fagfolk er i kontakt med andre kræftpatienter og levere accessoriske tjenesteydelser til deres pleje . De kan endda være villige til at arbejde sammen med dig for at bidrage til at danne en gruppe . De kan også være i stand til at hjælpe med at sikre et værelse på hospitalet for gruppen at mødes .

3 .
Planlæg møde . Beslut hvor ofte gruppen skal mødes, hvor det vil mødes og hvor længe mødet vil vare . Indstille parametre for, hvordan tjenestemand eller casual møderne vil være, om der vil være gæstetalere eller hvis sundhedssektoren vil være til rådighed til at deltage og dele deres ekspertise . Beslutte, om forfriskninger vil blive serveret , som vil give dem , og hvad de vil bestå af .
4 .
Kontakt medierne . Den lokale avis og elektroniske medier kan hjælpe dig offentliggøre dannelsen af gruppen . Hver af disse forretninger kører de såkaldte public service- meddelelser , og de giver denne service gratis . Fortæl dem , når og hvor vil gruppen mødes, og give en kontakt telefonnummer for interesserede folk til at ringe for mere information . De fleste medier kræver, at oplysningerne være skriftlig , men hvis du ikke er sikker på , hvordan udarbejdelsen af de data , nærmer sig en lokal public relations firma eller sammenslutning for at se, om nogen vil sammensætte en pressemeddelelse for dig gratis .

gode råd og advarsler • Vælg en gruppeleder , der skal overvåge møder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.