erhvervsmæssige årsager til stress

Mange arbejdere befinder sig der beskæftiger sig med arbejdsbetinget stress-. den psykologiske eller fysisk lidelse som regel forbundet med arbejdshygiejniske forhold. Den manifesterer sig gennem symptomer som spændinger , hovedpine , ekstrem angst , og fordøjelsesproblemer . Det kan være et meget alvorligt problem for mange mennesker , og der er mange årsager til det .

Teknologi og skifteholdsarbejde


Selv om den teknologiske udvikling har til formål at gøre det lettere for folk på jobbet , det modsatte er ofte tilfældet . Forsøger at holde trit med den hurtige teknologiske ændringer er enormt belastende for arbejdstagere, der har svært ved at forstå det og tilpasning til noget så nyt .Folk , der arbejder forskellige skift i deres job kan finde sig lider meget under stress opstår, når deres normale krop ure er ked af afbrudt søvn mønstre .

Frister og lang arbejdstid


Nogle folks arbejdspladser omfatter overholdelse af tidsfrister på regelmæssig basis . Dette kan være alvorligt stressende . Andre gør tingene værre ved at sætte høje , urealistiske tidsfrister for sig selv .arbejder for mange timer i en arbejdsuge kan være en kilde til arbejdsbetinget stress . Folk , der arbejder mange timer bliver trætte , hvilket resulterer i nedsat produktivitet og dermed mere stress . Mangel på søvn bidrager også til stress .

Pendling og arbejdsvilkår


Mange arbejdere håndtere en pendler til og fra deres job hver dag . Myldretiden er stressende ikke bare fordi det er farligt og nerveracking , men fordi den indebærer bekymre sig om at få på arbejde til tiden , og efter arbejde , som er ivrig efter at komme hjem .Usunde arbejdsforhold bidrager til arbejdsbetinget stress . Sommetider medarbejdere er ikke oplyst de ting for at lette gode jobindsats og dermed frustration vokser . Det er nemt at føle stress voksende , når man ikke kan gøre noget ved et kontor , der er for varmt eller koldt , for støjende , eller for trang eller rodet .

Kedsomhed


En person finde sig uinteresseret i hans arbejde vil blive frustrerede , kede sig og stressede. Dette undertiden resultater fra bedriften job, der indebærer gentagelse eller lille opgave sort . Når en person har et job , hvis eneste payoff er lønseddel , der er meget lidt selvudfoldelse .

Personel Conflicts

Arbejde med mennesker , som du ikke kan lide eller ikke får sammen med godt kan være en væsentlig kilde til stress . Bruge timer hver dag i disse situationer er at beskatte . For nogle kommer ubehag og stress simpelthen at arbejde lange strækninger med nye ansigter eller med co-arbejdere , de har ikke haft en chance for at få at vide .Endelig holder en tilsynsførende stilling kan være en enorm årsag til arbejdsbetinget stress , af indlysende grunde . Chefer er ikke altid vellidt af arbejdstagere . Tilføj til det at være den ansvarlige for ansættelse og fyring , og du har dybest set defineret mest stressende job af dem alle.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.