hvad er de sikreste dørhåndtagene på psykiatriske afdelinger ?

jo færre Bedre


Jo færre dørhåndtag på en psykiatrisk afdeling , jo bedre . Kroge, knopper og håndtag er sjældent ( om nogensinde ), der anvendes på psykiatriske afdelinger for at sikre patientsikkerheden . Ifølge hele bygningen Design Guide hjemmeside , betyder sikkerhed " kontrol af indgange og udgange af personale ", når der ikke er nogen dørhåndtag .

sikkerhed kræver ekstra forholdsregler


Sikkerhed og tryghed i en psykiatrisk afdeling er ikke begrænset til døren håndtag elimination . Glas er lamineret for at forhindre brud . Selv grab barer og gelændere --- især i uovervåget områder --- omfatte " særlige design , der udelukker anvendelse til skade på sig selv , "i henhold til hele bygningen Design Guide hjemmeside .

Bottom Line


Den sikreste dørhåndtaget på en psykiatrisk afdeling er ingen dørhåndtaget på alle . De fleste afdelinger er designet med push døre . At " afskaffe brugen af dørhåndtag , håndtag og kroge , " bemærker hele bygningen Design Guide site, er at sikre sig mod muligheder for skade på sig selv eller selvmord ( e. g. ved kvælning eller hængning ) . Streng bygningsreglementer eksisterer for psykiatriske afdelinger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.