hvordan man forvalter auditive hallucinationer

Mange psykologer nu se auditive hallucinationer som et symptom på stress . Medicin er ikke altid effektive , hvilket lægerne at anbefale stresshåndtering , self-beroligende eller egenomsorg teknikker . Daniel Smith , forfatter til New York Times , hedder det: " i henhold til den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser , den såkaldte bibel i psykiatri , hørehallucinationer er kun en potentiel symptom på psykisk sygdom-de skal vises sammen med andre symptomer , vare ved i et bestemt tidsrum og hindre dag-til-dag fungerer med henblik på at blive en del af en diagnosticerbare syndrom " .
1 .
Udfør nogle forskning i marken . Overvej overbevisende kilder , såsom artiklen hørehallucinationer-Kan du leve med stemmerne i dit hoved , ved New York Times forfatter , Daniel Smith . Udvide din viden om internationale metoder for at lære om dette og andre nye værker i England kendt som HVN eller høre stemmer Network . Undersøgelse af netværket fremme af meningsfulde oplysninger fås ved at undersøge indholdet af stemmer blive hørt , og resultaterne af andre , der har gjort dette . Modtager støtte fra de oplysninger, der udloddes af denne organisation, som omfatter egenomsorg og angst-reduktion teknikker samtidig fremme mindre brug af medicin til behandling .
2 .
Find en høring-stemmer support gruppe i nærheden dig . Modtager meningsfulde støtte fra dem i din situation og blive en fortaler for disse grupper . Brug National Institute of Health 's on- line medicinske bibliotek til at vejlede dine self-care undersøgelse og undgå at blive ordineret medicin , der kan være skadelige for højere velfungerende aktiviteter .

3 .
Brug stresshåndtering teknikker til at reducere dit forekomster af stemme-høring . Lær at tænke positivt om din gave hørelse værdifulde oplysninger og positiv clairaudiant påvirkninger . Arbejde til kun at tillade positiv stemmer til at komme igennem dig . Praksis med støttende venner og familie , der belønner dine succeser .
4 .
Find meningsfulde og værdifulde anvendelser for din gave at høre stemmer . Lær at ramme denne oplevelse som positiv , på udkig efter grunde til at fremskridt med succes for at hjælpe andre , der lider . Administrer de negative invasioner af toning dem ud af dit hoved ved mentalt råbe "OM " , hvilket skaber en vibration , der jagter de tanker ud og re- kalibrerer lyden til en mere positiv mental vibrationer .
5 .


Brug åndelige vibrationer skiftende teknikker af yoga så mange chants og mantraer er meget gavnligt for dem med at tænke lidelser . Omskole din hjerne til at tænke positive tanker ved at være påpasselig omkring chanting enhver tid negative lyde eller stemmer årsag angst . Kun acceptere lægemidler, som helt sikkert forbedre din oplevelse af dagligdagen .

gode råd og advarsler


 • Hold dig i selskab med positive mennesker . Gør chanting , ånde meditation og yoga del af en daglig stress-relief rutine . Finde venner , som ser din situation som enestående og gavnlige i en eller anden måde .
 • Psykiatere , der modtager returkommission fra medicinalfirmaerne gør tunge psykotrope lægemidler bør undgås . Undersøgelse af disse praksis for receptudskrivning bør ske , før de indleder behandlingen med en professionel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.