kost for en sund sjæl

Mens mange tænker på kosten dille som et middel til sculpting et sundt legeme , en persons fødeindtagelse har lige indflydelse på den måde, hjernen fungerer . Ændre de typer af fødevarer indtages kan drastisk ændre, hvordan en persons hjerne løber , hvilket giver en mere effektiv og mindre træg tænkte behandling . Hvis en person spiser for en sund sjæl , vil en sund krop følge lettere , da krop og sind er uløseligt forbundet .

Balanced Kost


Fokus på behovet for balance , når du forsøger at dyrke en sundere hoved . For meget fedt sinker sindet processer , men alt for at begrænse indtagelsen af fedt kan have en lignende effekt . Protein , fedt og kulhydrater er de tre vigtigste komponenter for at skabe hjernen energi og klarhed . Femten procent af kalorieindtag per dag bør være protein , der fremstiller hjernevæv . Kulhydrater giver hovedparten af hjernen energi og dermed skal udgøre 65 procent af den daglige indtagelse , fortrinsvis fra fuldkorn og stivelsesholdige grøntsager . Mens et overskud af fedt kan hæmme hjerte-kar- sundhed og funktionen af hjernen , er det afgørende i moderation og bør gøre op 30 procent af den daglige kalorieindtag . Essentielle fedtsyrer ( essentielle fedtsyrer , også kaldet omega -3 og omega -6 fedtsyrer ) er navnlig nødvendig for at velfungerende hjerne og bør gøre op 40 % af fedt forbrugte kalorier . EFAS udgør størstedelen af de flerumættede olie i vores kost og er også tilgængelige i koldtvands fisk , som laks , tun , sardiner , makrel , og selv kaviar , eller i fiskeolie kapsler .

Beskyttende Foods Kost


Forskere opdager flere oplysninger hver dag om beskyttende fødevarer , eller fødevarer , der kæmper sygdomme fra simple maladies til livstruende sygdomme . Mange fødevarer har vist sig at reducere risikoen for hjertesygdomme , som har en direkte indvirkning på sundheden i hjernen . Som en generel regel med frugt og grønt , desto mere farverige maden vare er , jo sundere er det for hjernen . Mange producere varer indeholder antioxidanter , en af de stærkeste elementer i beskyttende fødevarer , der kan støtte i kampen mod kræft og andre livstruende sygdomme . Mørklødede producere , som spinat , broccoli og blåbær , har som regel det højeste beløb af antioxidanter . E-vitamin , der findes i høje koncentrationer i mandler og valnødder , er også en antioxidant . En tredje nøgle beskyttende fødevarer er omega -3 EFA , når de indtages i en gunstig forholdet til omega -6 EFA . Brug hørfrø , raps , soja og valnød olie , snarere end majs , tidsel eller solsikke olie , giver den størst gavn .

Mikronæringsstoffer Kost


Ordet mikronæringsstoffer ikke blot henvise til vitaminer findes i fødevarer . Snarere , den beskriver bl. a. mineraler , udelukkende findes i frugt og grøntsager , der er nøglen til det grundlæggende arbejde i hjernen . En kost , der indeholder mindst fem portioner frugt og grønt om dagen er den nemmeste måde at støtte sunde funktion af sindet . Bladgrøntsager er den mest ideelle og rigelig kilde til mikronæringsstoffer , og en kop af disse beløb til en servering. Den friskere og mere sæsonbetonede dette give er, jo bedre . Nedfrysning eller forarbejdning ødelægger mikronæringsstoffer i visse fødevarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.